Nu är det dags igen

Högskoleprovet imorgon. Förra gången jag gjorde det tog jag det ganska oseriöst och ville mest se om jag var så dålig som jag trodde (det var jag inte) och hur provet gick till. Jag tyckte till och med att det var ganska roligt i efterhand. Men just nu skulle jag göra vadsomhelst för att slippa det där provet imorgon. Idag är jag dessutom hemma från jobbet på grund av illamående och att jag känt mig febrig. Olägligt. Just nu känns det dock (tyvärr...) som om jag kommer att kunna skriva det där provet imorgon.

Skillnaden från förra året är att resultatet den här gången är ganska viktigt för mig. Det är ju nästan till och med så att jag har ett mål med provet. Och trots detta är jag mycket mindre förberedd i år. Smaaart.

Kommentarer
Postat av: Minna

Har också funderat på att göra högskoleprovet - hur är det med matten egentligen? Hur förbereder man sig på det? Önskar att det var svenska och engelska, då hade jag haft bra pott. Men matte. Usch! Lycka till!

Postat av: barajagjohanna

Minna: Gör högskoleprovet som en kul grej, för att testa. Ju fler gånger du gör det, desto bättre chans har du att få ett bättre resultat, eftersom du kommer in i det och lär dig upplägget. Det bästa, och egentligen enda, sättet att förbereda sig är att göra tidigare prov (du kan hitta det via studera.nu). Matte är mitt sämsta ämne också, trots det gick det faktskt ganska bra på de delarna förra året. Jag sa också innan att var det bara svenska och engelska skulle jag få bra poäng, men det var inte så lätt... både den svenska och engelska delen tyckte jag var väldigt svår, det är mycket att läsa och man ska svara på frågor, där svarsalternativen iblans känns så kluriga att det skulle kunna vara vadsomhelst. Anmäl dig till i vår och bara testa, vettja! Det ska jag göra... igen... :)

2007-10-26 @ 16:49:31
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Fred

Jag håller tummarna! Vet du hur mycket du behöver?

2007-10-26 @ 18:11:25
URL: http://lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: Therese

Lycka till!

Känner mig också sjuk , fast så sjuk att det nu börjar kännas tveksamt om jag kommer att åka på bröllop imorgon. Inte kul. Hade sett fram emot bröllopet

2007-10-26 @ 18:33:19
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: Niklas (fd Hans Ångest)

Lycka till!!!

2007-10-26 @ 23:31:03
Postat av: Pumita

Håller tummarna för dig imorgon! Eller idag förresten... hursomhelst, krya på dig och lycka till! :)

2007-10-27 @ 01:07:10
URL: http://pumansdotter.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Fred: Intagningen i år var ovanligt låg, då behövdes "bara" 1.1 för att komma in, men annars är det väl bäst att ha typ 1.3 åtminstone...

Therese: Nej, vad trist! Jag håller alla tummar för att du kommer iväg till bröllopet!

2007-10-27 @ 08:06:21
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback