Humörhöjaren heter Skrivarkurs

Det var sååå nära att jag stannade i sängen idag. Jag låg skönare än någonsin. Syster kom på besök när jag åt frukost och jag försökte få henne att övertala mig till att stanna hemma. Hon övertalade mig åt andra hållet istället. Tågbiljetten bokade jag hemifrån så sent som 20 minuter innan avgång. Därefter trampade jag fort ner till stationen och det var en omotiverad och trött Johanna som sov på tåget till Gävle. På hemvägen många timmar senare var det dock en helt annan jag som satt och plöjde text efter text i prosakompendiet.

Min kurs är verkligen en humörhöjare. Just nu spelar det ingen roll att jag ska läsa sex texter, skriva två texter och bearbeta två gamla texter på en vecka. Det är så roligt, så det gör inget. Jag ska försöka hinna med allt bara. Jag har blivit så himla aktiv sedan jag började plugga att jag knappt hinner prata med folk på msn längre. Det är plugga, jobba, se på hockey, träna och plugga lite till som gäller. Och jag måste medge att jag är lite rädd att det ska bli för mycket. Men att jag åker från skolan med en känsla av att jag är nöjd och glad, det måste ju ändå vara positivt.


Kommentarer
Postat av: Linn

Klart som ... att det är positivt! Så länge du är glad och känner dig uppåt, plus att du gärna ska hinna få andas emellanåt också. ;) Keep up the good work, Lundholm!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback