Jag ska åtminstone träna idag, så lite sund kanske jag är ändå?

Om ni har sett Nyberg & Törnblom på TV3 någon gång (ni vet, programmet som ska hjälpa folk att få bättre självkänsla), så vet ni att det var en tjej med som var skitsur på alla snygga människor på stan. En tjej med en snygg klänning, en annan tjej med snyggt hår, eller ett gulligt par - alla var hon jätteförbannad på.

Själv har jag upptäckt att jag i min tur är arg på folk som har bra lön (bättre än jag alltså, vilket ungefär alla har), alla som har en fast inkomst eller alla som överhuvudtaget har pengar att göra av med på sitt betalkort.

Vad osunt av mig.

Kommentarer
Postat av: MaDeLiÑo

Jag stör mig på alla som är på Mest aktiva listan, du t.ex. även om din blogg är super. =( Jag har aldrig ens varit i närheten av den listan, vad jag vet... GRRRRRRRR.

Postat av: barajagjohanna

Madeliño: Jag har inte ens sett att jag var med på den listan. Men du, det är ju inte så viktigt att vara med där, det betyder bara eventuellt några fler besökare (om ens det, jag har inte märkt någon direkt förändring). Men det viktiga är väl att skriva bra och intressanta inlägg, eller skriva inlägg för att man har något att skriva om, och inte skriva inlägg för att de ska bli många och hamna på "mest aktiva bloggare-listan", eller hur?

2007-09-23 @ 13:52:21
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Emelie

En inte alltför ovanlig sak många blir arga över skulle jag tro. Alla är vi ju avundsjuka på något/någon.
Btw, ett helt uselt program!

2007-09-23 @ 14:20:46
URL: http://emelieho.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback