Kan man köpa lite självdisciplin?

Plugga, var det ja. Det började ju bra, tanken var att åka till Leksand med lillebror och gitarrkungen för att... plugga. Medan andra slet med tifojobb till hockeysäsongen skulle jag göra min skrivuppgift. Visst, jag skrev en hel del, men mest skit. Jag fotade lite, det var roligare än att plugga. Och sedan hoppade jag in och målade lite flagga jag med. Bra mycket roligare än att plugga, kan jag tala om. Och riktigt rogivande att sitta där på golvet med en pensel i handen.

Tillbaka mot Falun och prio 1 var mat: pizza med gitarrkungen och gitarrkungens kompis. Därefter hemåt för att plugga. Men då inser jag att jag behöver diska och fixa naglarna och duscha och tvätta håret och handla. För ikväll ska jag ju träffa kompisen L som kommit till Falun.

Så, när tusan är det meningen att jag ska hinna med plugget? Jag har en bok att läsa, som till skillnad mot den andra kurslitteraturen, är så fruktansvärt tråkig att jag inte har en aning om vad jag har läst på de 30 första sidorna. Och jag har en text att skriva. En text som jag inte har så stor koll på vad det ska vara för sorts text och som jag, kanske därför, är fruktansvärt oinspirerad till.

Ja... det var den självdisciplinen, det.

Kommentarer
Postat av: Niklas (fd Hans Ångest)

Ja, så går det när du envisas med att inte länka artikeln...

2007-09-08 @ 16:45:46
Postat av: barajagjohanna

Niklas: Tjööööta... ;) Med respekt till personen artikeln handlar om, kommer jag inte att länka till den.

Postat av: Ida

Jaa, jag borde faktiskt vara där xD

2007-09-08 @ 21:58:51
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Ida: Lätt fätt att du borde. Snart blir det Harrys. Och du är inte här. Skandal. ;)

2007-09-08 @ 23:16:43
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Camilla

Tråååk! Hoppas den kommer tillbaks ..

2007-09-09 @ 17:05:15
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: Kicki

Hej jag håller på och letar efter billiga hotell eller vandrarhem i Paris och jag såg att du skrivit i en gammal blogg om att du visste några vandrarhem till bra priser. Skulle du kunna rekommendera några till mig?
Tack på förhand!

2007-09-09 @ 21:54:28
Postat av: barajagjohanna

Kicki: Ett billigt vandrarhem är AIJ (www.aijparis.com). Det kostar mellan 12-15 euro/natt inkl frukost (kaffe/te/choklad och baguette med smör/marmelad). Det ligger bra med läge i Bastille. Inte superfräscht, men helt okej om man vill bo billigt. Ett bra hotell är George Opera (du kan se det om du väljer hotell på www.wescape.se). Det ligger mellan Opera och Montmartre, bra läge, trevlig personal, fint hotell. Priset är kanske 380 kr/natt eller så, exkl frukost (det kan man köpa till för 9 euro, det är bra frukost, franskt sett). Lite skillnad mot vandrarhem för här har man ju egen toalett och dusch, bekvämare sängar och så. Beror helt på vad man är ute efter. Det finns många hotell i Opera-kedjan, du kan hitta flera på www.wescape.se, tror det är samma standard på dem.

2007-09-10 @ 16:06:13
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Kicki

Tack så jätte mycket för detta. Ska kolla upp det omedelbart :)

2007-09-17 @ 12:42:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback