Jag skulle haft en bild, men...

Idag har jag fått öva positivt tänkande. Jag glömde kameran hemma när jag skulle gå och fika på Gruvcafét med min syster och systerson. Det var ju jäkla skit, för det är så mysigt på det där cafét och jag ville ju fota min favoritbäbis i den trevliga gruvcafémiljön. Men vatusan, jag kunde väl ta en bild med mobilen då, tänkte jag. Mobilbild och systemkamerabild kan man inte ens jämföra, men ändå. Det är väl inte hela världen. Jag kan ju alltid skicka ett mms till bilddagboken. Då upptäckte jag att jag även glömt mobilen hemma. För ett ögonblick var jag nära att vända. Men jag struntade i det, tänkte att jag klarar mig trots att det inte blev som jag tänkt. Efter ett tag kom jag på att vi kan ta med min systers kamera, så kan jag sno bilder sedan. Jag mindes till och med att fråga när jag kom hem till henne. Men kameran var på laddning, det gick inte att ta med den.

Vi promenerade i solsken till gruvan och fikade på utegården med mozzarella och soltorkade tomatar och pesto på hembakat bröd och åt hembakad kladdkaka med polkaphiladelphia till efterrätt och Oliver titade storögt på fåglarna och plockade löv från träden och slängde på marken och skrattade åt mamma och mosters grimaser. Man kan visst ha det ganska trevligt även utan kamera och mobil.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Åh, men vad roligt att du känner till Gävle lite grann! Jag längtar verkligen dit nu, efter att inte ha sett stan på ett år... Länge blir jag ju dock inte där, eftersom det bär av till Sundsvall ganska direkt. Jag ska bo i kvarteret Borgmnästaren. Tydligen centralt, med 10 minuters promenad till skolan. Ska bli jättekul att komma hem och se lägenheten! Jag litar fullt på internet och de som jobbar på stubo just nu, eftersom jag bokat lägenheten härifrån New York :P Vart ska du bo?

Postat av: barajagjohanna

Angelica: Lägger till dig på msn...!

2008-08-12 @ 21:55:02
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Csagola

Tjenare Joppe!!! Har hittat till din blogg igen=) Grattis att du blev antagen. Vad roligt=)))Så nu blir det flytt till Sundsvall snart. Vad spännande! Hoppas att allt går bra. Lycka till! kraaaaam

2008-08-13 @ 00:25:19
Postat av: Sara

Hm...Polkaphiladelphia? Det är något nytt för mig!

2008-08-13 @ 08:31:13
URL: http://frenchcreme.blogspot.com/
Postat av: barajagjohanna

Csagola: Kul att du hittat hit igen. :) Och tack! Ja, det är väldigt snart det blir flytt... vi borde fika innan... Kram på dig!



Sara: Det var nytt för mig med, men oerhört fräscht till kladdkakan!

2008-08-13 @ 10:17:42
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback