Läspaus

Läsandet får mig att tänka och vilja skriva. Jag vill skriva något poetiskt vettigt, men jag är alldeles för trött.

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag har sedan ett tag drabbats av någon total skrivblockering. Och det gäller allt, tom det jag skriver på bloggen känns forcerat och ointressant. Vad gör man åt det?

Postat av: Angelica

Men hej! :) Jodå, nog är världen bra liten allt, kul! :) Hur är allt? Det blir alltså journalist för dig?:) Winnerbäck var helt fantastiskt otroligt underbart! Första gången jag såg honom, men är rädd för att det kan bli beroendeframkallande, måste se honom igen. Vackert, vackert, vackert! :)

2008-08-16 @ 10:37:58
URL: http://angelicafredriksson.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Sara: Jag vet inte vad man gör. Eller, jag brukar vänta, för blockeringen släpper alltid. Eller så sätter man sig och bara försöker, så kan det också släppa. Men visst är det irriterande...



Angelica: Om vi snackar kreativt skrivande så är det lätt det skönlitterära jag vill pyssla med, men jag vill ha min journalistexamen. Det är typ reportage jag skulle vilja hålla på med, parallellt med lite annat skrivande... Jag har fått för mig att jag har lite andra tankar kring journalistiken än mina blivande klasskompisar, men det får visa sig... det ska bli jättekul i i alla fall. Och ja, Winnerbäck är oerhört beroendeframkallande. Första gången jag såg honom bokade jag direkt en ny konsert två veckor senare. :)

2008-08-16 @ 11:17:02
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Angelica

Älskar att skriva skönlitterärt, men jag känner mig bättre på det journalistiska, det är "lättare". Saknar kreativt skrivande, men börjar på Politik och medier på onsdag i Gävle, och jag ser fram emot det. Men jag skulle gärna vilja skriva.

Har redan bestämt att jag ska se Winnerbäck nästa sommar, men förhoppningsvis i Stockholm. En lite häftigare känsla kanske?

2008-08-16 @ 15:42:07
URL: http://angelicafredriksson.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Angelica: Jag saknar det, jag med! Jag hoppas en C-kurs startar till nästa höst och att jag har tid att ta den parallellt med journalistprogrammet. Har du fortsatt något på ditt projekt?

Jag vill också se Winnerbäck i Stockholm, eller Linköping, lite mera folk liksom!

2008-08-16 @ 16:40:10
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hoppas också på en C-kurs. Jag skriver nästan aldrig om jag inte "måste", så en c-kurs skulle vara väldigt bra. Har inte fortsatt på projektet. En av orsakerna till att jag skrev det jag skrev om var för att jag ville skriva av mig, men jag har inte riktigt något behov av det längre. Tror det kom ut det som behövde. Fast kanske att jag börjar igen och fortsätter om jag känner att det behövs. Har du skrivit något mera?

2008-08-16 @ 17:01:10
URL: http://angelicafredriksson.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Angelica: Faktiskt samma här. Jag behövde skriva om det, och så behövde jag nog också få visa det för omvärlden. Nu känner jag inget större behov att skriva om just den grejen, däremot har jag ett skrivbehov överhuvudtaget, men jag behöver tvingas till att skriva...

2008-08-16 @ 17:05:43
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Pumita

Du menar väl inte bloggpaus, hoppas jag. Läsa kan du göra när du inte bloggar... ;)

2008-08-16 @ 18:34:26
URL: http://pumansdotter.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Pumita: Nej, nej, jag bloggpausar aldrig. :)

2008-08-16 @ 22:42:01
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback