Mosters gullegris klappar händerna för Leksand...


Jag skulle kunna visa hur många bilder som helst på den här gullegrisen.

Igår köpte jag fikabröd och hälsade på syster, svåger och min lilla favoritkille ovan. Jag sjöng och busade med honom som vanligt. Efter att ha sjungit »Alla vi som älskar Leksand klappar nu» (med melodin »Klappa händerna om du är riktigt glad» förstås) ett par gånger, så visste Oliver vad det handlade om. Lite senare började jag sjunga på låten, utan inlevelse, mest för att den hade fastnat på hjärnan, och då tittade det lilla charmtrollet på mig, sken upp i världens leende och började klappa med händerna. Yes! Yes! Yes! Han kan! Han vet!


Kommentarer
Postat av: Nadde

Så gullig!

Postat av: Veronika

Charmtroll!

2008-08-17 @ 12:36:23
URL: http://sagoslott.wordpress.com
Postat av: Therese

Söt och glad kille. Är inte det där indoktrinering? Fast å andra sidan , han är ju en liten mas och blir han hockeyintresserad finns det väl bara ett lag att välja på. Tror mig ha hört att det finns hockey i Mora men är osäker , fast dom är väl rätt dåliga. Ska du inte prova att ta med honom på någon match. Jag har fått berättat för mig att jag både var på hockey och fotboll innan jag minns det och tyckte det var kul. När det gäller hockey var det ett visst stockholmslag pappa tvingade mig att se.

2008-08-17 @ 13:14:53
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: Camilla

Alltså den där krabaten är ju bara för söt, fast de kan man inte vara. (så jag skriver, toooooksöt :)

2008-08-17 @ 14:24:05
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Ida

Heja Olvan! Och Leksand ;)

2008-08-17 @ 15:14:25
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Jag håller mer er!



Therese: Hehe, jag vet inte om du var ironisk där med Mora, men visst finns det ett sådant lag även om man lätt glömmer bort dem... ;) Min lillebror och jag tänker ta med Oliver på en Leksandsmatch så fort han är stor nog att han kan sitta still litegran åtminstone, och så fort han får för sina föräldrar. ;)

2008-08-17 @ 15:43:20
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Therese

Nej jag var faktiskt inte ironisk. Jag har så dålig koll på hockey-lag så jag var lite osäker på om Mora fanns eller inte men trodde mig hört talas om dom. Eftersom jag är "stammis" på din sida är väl Leksand det lag jag har bäst koll på när det är säsong.

2008-08-17 @ 16:35:33
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese: Det hade passat skitbra om du var ironisk, nämligen. Att Leksand och Mora är rivaler är en enorm underdrift. Det är bra att det är Leksand du har koll på, och jag misstänker att du kommer fortsätta ha det om du hänger här. ;)

2008-08-17 @ 17:12:17
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Therese

Ha ha jo så brukar det vara med lag i närheten av varandra. Men spelar Mora och Leksand på samma nivå. Eftersom jag helt sanningsenligt var okunnig om Moras existens trodde jag det ev. var ett lag i någon låg division. Men jag har dålig koll på hockey. Kanske dina leksands-kompisar gillar att höra att du vet en som var osäker på om Mora hockey verkligen fanns...

2008-08-17 @ 17:17:10
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese: Skojar du, en seriös fråga om Mora verkligen finns är ju underbar! :) Kommande säsong kommer både Leksand och Mora spela i allsvenskan. Mora har spelat några säsonger i elitserien nu, men åkte ur. Annars är det Leksand som alltid varit i elitserien och Mora som varit som högst i allsvenskan... Jämför du fans och publiksiffror så är det tydligt vilket lag som är störst. :)

2008-08-17 @ 17:30:56
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Pumita

Haha, det ska böjas i tid... och det verkar inte vara några problem. :)

2008-08-17 @ 17:43:35
URL: http://pumansdotter.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Pumita: Det verkar inte så, nej. :)

2008-08-17 @ 22:25:09
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback