Insparkad

Det dröjer till måndag innan skolan börjar, men nu är insparken igång. Klockan tretton tog faddrarna emot oss journalister (inklusive bildjournalister vilka jag är avundsjuk på eftersom de ska läsa foto) på skolan och vi fick lite information innan vi tilldelades faddrar och tog en sväng runt skolan och till centrum. Skolan ser inte ut som jag föreställt mig. Inte typiskt universitetsaktig, utan... finare, roligare. Centrum är alldeles lagom stort. Mycket butiker, storstadskänsla, men ändå mysigare än en storstad och inte så stort.

Pressleget till vänster tillhör mig. Förutom namn, ålder, hemort och att jour är inringat istället för bildjour (innebär att jag ska läsa till journalist), så står det även att jag tillhör gruppen Star Wars (min faddergrupp) och det är jag som är Han Solo, tydligen. Har aldrig sett Star Wars, så det säger mig inget, men tydligen ska jag klä ut mig till honom på en fest senare. Där har jag tur kan jag säga, för enligt bilden gäller det väl mest att skaffa en pistol och en väst, så är min outfit klar. Det är ju värre för dem i Norrlands delikatessgrupp som ska klä ut sig till exempelvis hjortron...

Efter att faddergruppen suttit på 20 kvm hos en av faddrarna och druckit vin och snackat skit och därefter grillat tillsammans med alla journalister i området där jag bor, och det var dags att gå tillbaka till centrum, så valde jag att gå upp till mig. Väl här hemma känns det lite småtråkigt, det hade varit kul att gå på nästa fest och sedan till kåren. Men jag är så fasansfullt trött att jag bara känner att min kropp (men framförallt knopp) behöver sömn. Dessutom hittar jag inte hem från centrum än och jag vill ju inte påstå att jag är jättesugen på att villa bort mig första natten. Nåja, hade jag varit pigg hade jag väl kunnat betala en taxi, men som sagt... sömn. Ge mig sömn!


Kommentarer
Postat av: #33

lite fegt att inte röja första helgen tycker jag



Dessutom är det SKANDAL att du inte sett Star Wars. Att du dessutom blir tilldelad den karaktären som påminner typ minst om dig men mest om mig är även det lite roligt!

2008-08-30 @ 23:37:13
Postat av: barajagjohanna

#33: Inte fegt, utan ett måste. Jag har varit på tre ställen i eftermiddag/kväll på förfester, och jag var hel slut redan när jag gick upp kvart i åtta imorse, så att inte röja vidare var ett måste. Jag vet, det är lite skandal att jag inte sett Star Wars. Jag har försökt, men tyckt det varit så tråkigt... troligen har jag inte gett det en ärlig chans och jag inser att jag nog borde det. Någon gång. Kanske för att få mig en uppfattning om min rollfigur. Jag har inte direkt blivit tilldelad karaktären, jag valde den själv, haha!

Postat av: barajagjohanna

Förresten, insparken pågår i 14 dagar, jag tror jag hinner... ;)

2008-08-31 @ 00:11:42
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Veronika

Star wars är tjafs. Jag har somnat varenda gång jag försökt se en film. Eller börjat städa.

2008-08-31 @ 10:05:38
URL: http://sagoslott.wordpress.com
Postat av: #33

Veronika:



Städa är tjafs ;)

2008-08-31 @ 10:45:43
Postat av: Camilla

Star wars är skit. lr nä det kan jag inte säga, då jag inte sett hela någon gång. Man somnar som sagt! man somnar. Johanna, du röjer när du vill och du sover när du vill. Låt kroppen alltid bestämma först!

2008-08-31 @ 14:23:02
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Mimmi

MAN somnar inte alls! Men Star Wars är kanske för intellektuellt krävande för vissa, hehe. ;) Han Solo är svårt att klä ut sig till, du är inte alls lik Harrison Ford. :) Synd att du inte fick Leia, ditt hår skulle nog räckt till ena rediga bullar!

2008-08-31 @ 19:33:58
URL: http://bigmouth.se/produktplacering/
Postat av: barajagjohanna

Veronika: Haha. Jag har inte försökt många gånger, jag minns inte ens, det kanske är så att jag börjat se en film när den hållt på ett tag...



Camilla: Tack för det. ;)



Mimmi: Jaså, är det Harrison Ford som spelar Han Solo, där ser man... :) Ja, nä, då kan det ju bli svårt, haha. Som sagt, jag borde ge det en ärlig chans. Någon gång.

2008-08-31 @ 19:44:58
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Li

"Lite värre att klä ut sig till hjortron" - MENAR DU? Haha jag vet inte vad jag ska göra... Måste börja sy en dräkt... Nu! :P

2008-09-01 @ 00:05:24
Postat av: barajagjohanna

Li: Haha, jag tycker lite synd om dig... men annars kan du ju "bara" klä dig i oranget och sy en fin hjortronmössa? :)

2008-09-01 @ 09:10:14
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback