Vemod, förväntan och nervositet.

Nu är det dags. Lägenheten är nästintill tom, bortsett från några möbler jag ska hyra ut. Varenda litet hörn är städat. Två bilar och ett släp är nu fullpackade. Imorgon går hela lasset till Sundsvall. Den här gången åker jag dit för att stanna och för att på lördag lämnas ensam i den främmande lägenheten i det främmande området i den främmande staden i den främmande delen av Sverige.

Hur det känns? Konstigt. Spännande. Nervöst. Läskigt. Förväntansfullt. Vemodigt. Roligt. Det känns inte så jobbigt som jag trodde att lämna min lägenhet. Det jobbigaste är helt klart att inte få träffa min systerson så ofta, den tanken kan jag knappt tänka. Det bästa är dock att jag har en dejt med en klasskompis redan på lördag vid lunch. Hon kommer hem till mig, vi tar mammas bil och åker till skolan på välkomsttal och lite stadsvandring. Det är lika bra att slänga sig in i allt.

Men det är helt galet att jag verkligen ska flytta. Det är inte bara svårt att ta in att jag ska läsa tre år på universitetet och sedan bli journalist, utan det är även svårt att ta in att jag faktiskt flyttar härifrån. Inte för tre månader, inte för en termin, utan för flera år. Det kändes på riktigt först när jag såg min tomma lägenhet ikväll. Nu är det ungefär tolv timmar kvar... sedan flyttar jag visst.

Kommentarer
Postat av: Konsultpappan

Det är kul att flytta. Det ÄR kul att flytta. Det ÄÄÄÄRRRR kul att ... suck ...flytta.



Men lycka till! :-)

Postat av: barajagjohanna

Konsultpappan: Ja, det är JÄTTEROLIGT. Jag misstänker att jag kommer att få leva i röra ett tag framöver, men jag vill inte vill inte vill inte. Tack... :)

2008-08-29 @ 08:25:29
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Veronika

Vad spännande det låter. Hoppas allt går bra nu. :)

2008-08-29 @ 10:52:07
URL: http://sagoslott.wordpress.com
Postat av: Anna

VA'???????? Gick det så fort???? Jag fattar ingenting, vi skulle ju träffas!!!!! När kommer du hem nästa gång????

2008-08-29 @ 12:56:05
Postat av: Camilla

Nu går flyttlasset, häääärligt. Antar att du redan är i Sundsvall nu :D Lycka till

2008-08-29 @ 17:51:51
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Veronika: Hittills går det bra. Jag lär bli nervös imorgon igen.



Anna: Ja! Jag vet! Det gick skitfort. Plötsligt är jag här. Jag vet inte när jag kommer hem, men absolut senast första helgen i oktober när Oliver fyller år.



Camilla: I'm here. :)

2008-08-29 @ 21:55:28
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Cliff Hanger

Jobbigt med själva flyttjobbet men kul med miljöombyte. Och journalistutbildningen kommer du fixa alldeles utmärkt, tror jag. :)

2008-08-31 @ 22:39:58
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback