Nu åker julen ut

Jag diskar efter gårdagens julfika, och jag städar och packar inför resan härifrån. I morgon förmiddag far (observera norrländskan) jag till Dalarna och när jag kommer tillbaka om tre veckor är det tamejtusan inte jul längre. Därför åker adventsljusstaken, det enda juliga jag har här förutom min röda tunika, bort så här fem dagar före julafton. Ganska skönt, måste jag säga.

Och en puss till Ida.

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: det finns inga genvägar till det... Haha, nädå. Skojade! Du är bäst ;) Helt enkelt. Käraste joppehanna :)

Postat av: barajagjohanna

Ida: Jag hänger inte riktigt med, men okej. :D

2008-12-20 @ 07:17:25
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Ida

Haha, okej, ska förklara ;) I Nile City säger dom "det finns inga genvägar till det perfekta ljudet dårå.." Och vad jag ville säga igen var ju bara att du är bäst ;D Men så skojade jag till det lite :P Tydligen så var det inte så kul, hehe..



Till mitt försvar (!) måste jag säga att klockan snart var tio (inte sent, jag veeet) och mitt huvud var tjockt och konstigt :P (En tanke slog mej precis, tänk om pussen var till en annan ida.. Då får jag skämmas nu, hahaha!)



Puss!

2008-12-20 @ 10:35:06
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Ida: Haha, jag fattade att det var från Nile City men jag förstod liksom inte riktigt varför du sa det i det här sammanhanget, haha. Men puss... :P (Och nej, "det finns bara en av dig och det är du". Ingen annan Ida alltså. Och fanns det någon skulle jag kalla människan för nåt annat.)

2008-12-20 @ 14:00:42
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback