Att hålla sig vaken och så

image998

Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste vara vaken.

Michael Pleghar


Men hur ska det gå? Så fort mitt huvud får vila mot något (kudde, soffkant, bussäte...), så faller ögonlocken ihop och jag somnar. Det har hänt fyra-fem gånger bara idag.

Och nu sitter jag på jobbet och funderar på hur i hela fridens namn jag gjorde förra terminen när jag jobbade upp till 75% samtidigt som jag pluggade 100%. Hur hann jag? Hur lyckades jag skriva mina texter och läsa mina böcker och dessutom få ett bra resultat? Hursomhelst, det är hemskt skönt att inte jobba lika mycket nu.

Kommentarer
Postat av: Veronika

Vi har samma kalender. Eller, från samma företag åtminstone. För det är min veckas ordspråk också.
Tror saken kan vara den att ju mer man har att göra desto mer klarar man av. Typ. Medan man om man får lite mer fritid (eller snarare smälta allt nytt-tid) så blir det jobbigare. Eller, hur man ska säga.

Postat av: Ida

Nä, det förstår inte jag heller att du orkade.. Men kan det inte vara så att du har mer att läsa den här terminen? Och det är ju som du sa själv svårt att skynda på.

2008-02-04 @ 21:29:51
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Veronika: Det är faktiskt ordspråket för vecka 10 i min kalender. ;) Jo, när jag var mitt uppe i allt med jobb och plugg, så bara gick allt av farten. Men just nu är det lite mycket på alldeles för kort tid och jag känner nästan att jag inte har någon fritid. Men snart är det som vanligt.

Ida: Jag har inte mer att läsa den här terminen, men jag har mer att läsa på så kort tid. Alla böcker på fyra veckor. Förra terminen var det utspritt på tjugo veckor, typ. ;)

2008-02-04 @ 22:54:57
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Jag har också varit så där trött att jag bara somnat flera gånger om dagen. Det var järnbrist. Vilket inte är helt ovanligt , särskilt inte hos kvinnor. Kan ju vara något att kolla. Eller så har du bara en mer att göra den här terminen eller så är det mörkret som gör en trött eller nåt annat.

2008-02-04 @ 23:24:26
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: sara

Den där tröttheten är väl faktiskt ganska klassisk den här årstiden, när ljuset kommer tillbaka. Ett pigg-tips är honung med bidrottningsgelé; att äta varje morgon, det sägs återställa kroppens mineralnivåer!

2008-02-05 @ 09:08:18
URL: http://frenchcreme.blogspot.com/
Postat av: barajagjohanna

Therese: Det är ju inte helt omöjligt att jag har järnbrist. Jag har tänkt i flera år att jag ska kolla om jag har någon järnbrist eller något annat, med tanke på att jag inte tänker så överdrivet mycket på vad jag stoppar i mig.

Sara: Jaså? Tack för tipset!

2008-02-06 @ 12:44:41
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback