Myskväll på avstånd

image1003Ikväll ska vi tända ljus och äta tacos och godis och titta på Melodifestivalen. Vi ska nämligen ha myskväll, men vi kommer inte att sitta i samma soffa. Jag sitter nämligen hemma i min soffa, medan min kompis L sitter i sin soffa trettiosju mil norrut. Diskutera artister och vara kärleksfulla mot varandra, som L säger att hon behöver just nu, får vi alltså vara via msn. Under kvällen är det också mycket troligt att klasskompis B1, nio mil österut, och jag även denna lördag kommer författa roliga, granskande och spydiga sms om kvällens artister.

Är det detta som kallas modernt umgänge?


Kommentarer
Postat av: Ida

Hihi, vad mysigt! Får jag också vara med på ett hörn??? :) Även om det är lite sent påkommet.. Men jag har ju jobbat tills nu och ska snart upp, min rumskompis har lämnat mej för fest. Så får jag, får jag?? ;)

Postat av: barajagjohanna

Ida: Självklart! Jag mailar över lite godis!

2008-02-16 @ 21:45:40
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Anna Malaga

Usch, vilket hemskt innehâll...
Vad tyckte du om artisterna?

2008-02-16 @ 23:41:56
URL: http://nyttundersolen.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Anna Malaga: Var det blogginlägget eller godisskålen eller Melodifestivalen som hade hemskt innehåll? :) Jag tyckte att det var helt rätt artister som gick vidare. Jag röstade till och med på männen i de röda kostymerna och på Sanna Nielsen. Lite synd att Lasse Lindh inte gick vidare, men inte oväntat. Klockrent att tönt-Carola och tönt-Ola inte gick direkt till final. Jag skulle kunna fortsätta i all evighet att prata om artisterna, men det är hög tid för läggdags nu... :)

2008-02-16 @ 23:44:57
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Kluster

Ungefär som här, jag i H-sand och min polare i 08 kommneterade M-festivalen via MSN :)

2008-02-16 @ 23:53:43
URL: http://klusterbitar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback