Den lilla bocken Bruse på kursregistrering

Eftersom min kära klasskompis Sandra har skrivit ett utomordentligt inlägg om vår annorlunda registrering på den nya kursen idag, så har jag tillstånd från henne att planka det rakt av och lägga in här så att ni får ta del av det. Man kan ju nästan säga att jag har en gästbloggare här idag. Eller nåt. (Och vad som inte står med är att vi dessutom hade två stycken som tolkade på teckenspråk åt en tjej, som även dem tog min uppmärksamhet. Om jag har missat vad läraren har sagt, är det alltså inte så konstigt med tanke på allt runtomkring som var väldigt spännande...) Anyway, läs om den mest händelserika och roligaste 30 minuters-registreringen ever.

    [...]

    Till att börja med så var det ungefär hundra nya människor. Både roligt och spännande och nervöst innan man har fått koll på vilka de är så klart, men det riktigt intressanta börjar först när jag och Johanna sjunkit ner vid två av bänkarna lite lagom i mitten av allt och de flesta andra platserna fyllts. Då uppenbarar sig helt plötsligt en gubbe utanför fönstret. Alltså verkligen med ansiktet precis utanför. Bara det är ju eh... ja, det genererar en del uppmärksamhet om man säger så. Och uppmärksamheten minskar inte direkt när han börjar gorma i högan sky... Haha. Han fastnade nog på mer än en mobilfilm idag ;). (Enligt ett par klasskompisar som kommer från Gävle är han tydligen adlig på något vis. Dessutom ökänd och allmänt missnöjd - jotack, vi märkte det. /Johannas anm.)
                  Tyvärr, för honom och hans eventuella budskaps skull, så tror jag varken jag eller Johanna, som ju satt bredvid mig, hörde ett ord av vad han försökte förmedla. Men det var i alla fall en ganska underhållande inledning på Kreativt Skrivande B.

    När han så till slut försvunnit från fönstret skulle man ju kunna tänka sig att lektionen i övrigt liksom skulle kännas lite... ja, tråkig? Ah, well, det var den inte. Då gör nämligen en liten tokgullig, lockig, lintott entré - vår lärare (som förrsten är superhärlig) har nämligen med sig sin lille son som väl kan vara runt 4-5. Ett riktigt litet charmtroll som utan minsta tillstymmelse till blygsel glatt och högljutt presenterar sin pappa för hela klassen, för att sedan övergå till att spendera resterande del av lektionen med sådant som att dela ut lätt tillknycklade scheman, lukta på tavelsudden och visa upp kurslitteraturen (både fram och baksidan!). När han kommer till den sista (och tunnaste) boken meddelar han glatt "Och här är den lilla bocken Bruse" medan han viftar omkring med den så att vi alla ska kunna se. Haha... Så himla söt!

    Det händer en del på högskolan :)...

Kommentarer
Postat av: Minna

Oj vad ni verkar ha roligt på era kursregistreringar! En annan får tråkiga föreläsningar i organisationsstruktur första timman :P (dessutom en vecka sedan start...usch...)

Postat av: barajagjohanna

Minna: Ja, fast det här var ju inte direkt någon vanlig dag. ;) Och du behöver inte oroa dig, redan till första lektionen ska vi ha läst en hel bok och till andra lektionen ytterligare en. Och så vidare.

2008-01-21 @ 23:16:40
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Sandra

Coolt, jag är gästbloggare :D. (Nästan). Haha :P
Imorgon ska jag ge gärnet och piska i mig igenom de sista 10x(sätt in förträngt antal) sidorna i Den tänkande (tärande) kroppen... Man behöver nog snart en egen liten Freud för att hantera all undantängd ångest den där lymla boken genererar haha...

2008-01-21 @ 23:34:56
URL: http://yourghost.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback