Ibland behöver man en spark i arslet

Hela dagen har jag vetat: aerobics 19.45.
Hela dagen har jag känt: vill inte, orkar inte.

Runt femtiden i eftermiddags somnade jag med en bok i handen. Bestämde mig för att lägga mig i soffan en halvtimme. Sagt och gjort.

Vaknar till och inser: jag borde göra mig iordning.
Tänker: vill inte vill inte vill inte.
Skickar sms till A: "Aerobics? Jag är så sjukt trött å omotiverad - behöver en spark i baken..."

Då ser jag att hon redan har skrivit till mig på msn, hon hoppas jag kommer ikväll och svettas tillsammans med henne. Det var allt som behövdes. In i badrummet för att raka mig under armarna och under den stunden hade A ringde två gånger och skickat ett sms: "Tänkte att du skulle svara så jag kunde ha ett peptalk med dig! Klart du ska med på aerobics! Jag kan tom skjutsa hem dig om du vill! Känn på den!"

En mening från en kompis och att hitta snygga träningskläder i garderoben - det gör mig uppenbarligen superpeppad på en gång. Attans vad underbart det är med träningskompisar. Och snygga träningskläder. Dags att dra och shejka some ass.

Kommentarer
Postat av: Cliff Hanger

Grupptryck när det är som bäst. Om nu en person kan vara en grupp.

Postat av: Fredrik

Jag efterlyser bevis på snygga träningskläder! en bild!

2008-01-24 @ 19:39:10
URL: http://linslus.se
Postat av: A

Du är ju föööör söt! Men ikväll var det inte nådigt... blod (nää), svett (jaaaaa!) och tårar (i form av svett i så fall, annars hade vi ju rätt kul, jag gillade den där söta tanten som hoppade och studsade så att dom röda träningsbrallorna vibrerade :)

Du är bra du min vän!
Anna

2008-01-24 @ 21:06:30
Postat av: Anonym

Förresten, hoppas Carro skjutsade hem dig lugnt och tryggt! :) Jag känner ju ett litet ansvar där eftersom jag gav förslaget, ha ha ha.

2008-01-24 @ 21:09:34
Postat av: barajagjohanna

Cliff Hanger: Ellerhur!

Fredrik: Hahaha, yeah right, inte på bloggen i alla fall. Vi får väl se om det dyker upp något roligt på bilddagboken senare ikväll. :)

A: Tanten med röda träningsballor var grymmast idag. ;) Haha! Hoppas du kommer nästa torsdag, kära du. Carro skjutsade hem mig väldigt lugnt och tryggt och nu har hon mitt nummer ifall jag ska åka med henne något mer - perfekt ifall du inte kommer. Så att nån annan kan sparka mig i rumpan, menar jag. :)

2008-01-24 @ 21:15:44
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Det är suveränt att ha en träningskompis. Man peppar varandra och kommer i väg dagar man gärna skulle ha stannat hemma. Jag tränade ihop med en kompis flera gånger i veckan när jag bodde i Göteborg. Mådde väldigt bra av det och hoppas komma igång igen med eller utan kompis. Fast först ska jag operera knäna som krånglar om en vecka men när jag läkt då jäklar...

2008-01-24 @ 23:10:14
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese: Jag tänkte säga "vad tråkigt" att du ska operera knäna, men det är ju bra ju, då blir de bättre. "När jag läkt, då jäklar" - precis vad jag tänkte om min rygg. :) Och nu jäklar.

2008-01-25 @ 01:20:09
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback