Jag fick visst något i ögat...

image9721. Jag pausar i läsandet och frågar mig: hur kommer det sig att statistiken på bloggen flyger i skyarna (nåja...) vissa dagar? Vad är det som gör att det just idag är ungefär 60 fler besökare här än normalt? Så mycket svänger det inte en normal dag. Jag förstår inte. Har det hänt något?

2. Jag pausar i läsandet och berättar att jag hittills idag har läst 75 sidor i tråkboken. 75 sidor bara idag alltså, det är riktigt mycket för att vara den här boken. "Bara" omkring 110 sidor kvar - som måste vara utlästa efter imorgon.

3. Jag pausar i läsandet och utbrister: jag har något i ögat! Jag ser det inte och jag får inte ut det hur jag än gör. Kan knappt titta. Ajajaj. (Vänta, "kan knappt titta" borde ju betyda "kan knappt läsa". Vilken fantastisk ursäkt att komma med på onsdag! "Nää, jag kunde inte läsa färdigt boken, jag fick något i ögat.")


Kommentarer
Postat av: lisa

jaaa undrar varför jag vet att du känner igen de:P
du e så söt gumman, o helgen är VÅÅÅÅR:)

Postat av: Sandra

Hej vännen :)! Hur går det med läsandet? Jag ligger utslagen på soffan som en slapp, kall sill och har inte petat på boken än idag... Bra... :P

2008-01-22 @ 15:47:24
URL: http://yourghost.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Lisa: Haha. Helgen blir bra. :)

Sandra: Det går sådär. Jag har läst kanske tio sidor idag. Jag har en del kvar men just nu ska jag prova nya kläder. Senare ska jag på yoga, så jo, jag ska försöka ta tag i det snart. Vad skönt att någon mer ligger på latsidan. ;)

2008-01-22 @ 18:27:00
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: CherryCheek

Haha, det här känner jag igen. Alltför väl! ^^

2010-02-02 @ 22:18:43
URL: http://www.cherrycheek.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback