Time flies...


Det är här vi bor.

Vi hade en dag i London igår, R och jag. Vi började med hemska (d.v.s. överbefolkade) Oxford street, endast för att besöka Bershka - favoritaffären. Och visst shoppade vi där. Det var den enda måste-affären för mig och också det enda stället jag köpte grejer på. Korta shorts med hög midja, gullig blus/skjortklänning, ett par t-shirts, svart/rosa/silvriga joggingskor och... jag minns inte mer. Lunchen intogs i Bayswater, panini och de berömda
våfflorna. Vi funderade på att ta en båttur på Themsen, men visste inte varifrån båtarna utgick. Vi gick på bio på Whiteleys istället och såg Hancook. Det är ingen film ni behöver se. Däremot var det Mamma Mia-hysteri på bion. Det sjöngs kareoke av ABBA-låtar utanför biosalongen. Galet.

Tillbaka i Redhill var vi inte förrän strax efter tiotiden på kvällen. Tiden bara rusar iväg hela tiden. Redan imorgon vid lunchtid tar vi tåget tillbaka till London - med packningen denna gång, för att byta tåg och åka till flygplatsen och flyga hem igen.

Tanken idag är att vi ska chilla vid poolen här på gården. Just nu är solen framme, men man vet aldrig i det här landet. Det svänger fort. Alla systrar till R kommer hit idag också. Spännande, R har nämligen bara träffat sin yngsta syster (och det är nästan så att jag är lika nervös för att träffa de andra två - nästan).


Jag i trädgården.

Kommentarer
Postat av: lisa

skönt att få lite uppdatering. miss u!

2008-07-13 @ 14:51:50
Postat av: Camilla

Låter fint, väldigt fint. Gillar bilderna!

Postat av: C.72

Bra att ni har trevligt!



Som en fortsättning till dina "man-vet-att-man-är-trött"-inlägg kan nämnas att man vet att man är trött när man för mobiltelefonen som en mus brevid laptopen.. Ha ha..

Eller så är det bara ovana vid bärbar dator?

Kram

2008-07-13 @ 19:38:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback