Årets första dopp



Ha! Jag gjorde det! Jag brukar inte bada förrän slutet av sommaren. Jag tycker liksom inte att badandet i sig är särskilt roligt och ja, jag är en badkruka, vi behöver inte tjata om det, okej? Förra året var det runt tionde augusti som jag badade första gången. Det var nog visserligen ovanligt sent. Men innan juli badar jag normalt inte. I eftermiddags har en kompis och jag befunnit oss hos mina föräldrar. När det blev alldeles för varmt skulle vi se om vi kunde doppa oss. Jag var tveksam, men när vi såg att det var 22 grader i vattnet (och vår termometer är nog två meter under ytan), så kunde vi ju inte låta bli att hoppa i. Jätteskönt. Och jag är så stolt över mig själv, vilken bedrift liksom!

Jag ljuger inte. Bildbeviset ser ni ovan. Taget med mobilkamera, därför dålig kvalitet, men jag lovar att det är jag åt höger!

Kommentarer
Postat av: Therese

Kul , grattis , jag tog mitt första dopp i söndags. Tyckte det var lite kallt när jag gick i men kände mig duktig efteråt. Troligen blir det något dopp i helgen också.

Postat av: barajagjohanna

Therese: Förra helgen var det 19 grader i vattnet hos oss och då badades det flitigt efter dopet. Det var dock lite för kallt för mig. Det krävs nog nästan 22 grader för att jag ska komma i. :) Tyvärr jobbar jag hela helgen när de ska bli så varmt och fint, annars hade det nog blivit fler dopp för mig.

2008-06-05 @ 22:03:22
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Cliff Hanger

Jag var på väg att skriva en beundrande kommentar, men det föll när jag sedan läste att termometern stod på 22 grader... :-p Otroligt att det kunde vara så varmt! Det måste vara en liten pöl till sjö om den var så varm.



2008-06-05 @ 22:26:44
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Cliff Hanger: Ja, så varmt som det är i sjön nu är det normalt absolut inte såhär tidigt på sommaren. Och grejen är att sjön är Runn, Dalarnas näst största sjö med sina 66 kvadratkilometer, så det är en stor sjö, det är det som är så otroligt. Men den värms upp fort när det har varit så varmt som det har varit nu.

2008-06-05 @ 22:32:01
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Ida

Haha, hade du inte haft bildbevis hade jag aaaaldrig trott dej kan jag lova!! Jag är mycket förvånad darling. Modigt!! ;)

2008-06-05 @ 23:44:47
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Ida: Du kan ju inte vara förvånad med tanke på temperaturen i vattnet... :)

2008-06-06 @ 14:13:46
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Ida

Med tanke på att jag känt dej vääldigt länge nu, närmare bestämt sex år och bara sett dej bada i Grekland så är jag förvånad!

2008-06-06 @ 21:09:24
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Ida: Haha. Du ljuger, jag har badat med dig där i Uppsala, vad nu stället hette där jag hade studentmiddag... :)

2008-06-06 @ 22:50:07
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Ida

Hahaha!! Okej, sorry. Fult att ljuga. MEN! Okej, ändå. Två (!!) gånger på sex år. Märkligt...



Och jag känner dej din badkruka. Jag var tvungen!! Hahaha!

2008-06-06 @ 23:43:55
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback