Jag fick ett barn imorse.

Det var trevligt.

Han var glad, som vanligt. Kröp och ålade omkring på golvet, skrattade och skrek av förtjusning och hade allmänt trevligt i sitt eget sällskap (själv hade jag ena ögat på mitt sminkande, ena på honom - hoppas sminket blev okej...).

Efter hans mellanmål (som lät "mmmm") tog vi en promenad för att hälsa på hans mormor på jobbet, och sedan handla mat till mig.

Han somnade gott i vagnen på väg hem. Medan han fortfarande sov, lagade jag lunch för tre och en halv.

Och nu är det jag som skulle kunna somna gott. Varsomhelst. Jag är så trött!


Kommentarer
Postat av: Therese

Jag är också vansinningt trött men kommer att bli pigg när fotbollsmatchen drar igång. Har aldrig slagit fel. Har helst velat sova men jösses vad pigg man blir av att titta på fotboll

Postat av: Therese

Jag tar tillbaka det där , dagens match var rena sömnpillret. Usch.

2008-06-18 @ 23:01:41
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese: Haha. Bra att du tog tillbaka det. ;) Jag tittade NÄSTAN på matchen idag, fast åt mest glass och läste en bok istället...

2008-06-18 @ 23:08:48
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Therese

Nu kommenterar jag sjukt mycket på det här inlägget men jag tror du kommer att bli än väldigt bra mamma när du får ett barn. Min dotter kommer fortfarande ihåg dig fast hon inte minns ditt namn utan kallar dig flickan som älskar Amelie. Hon gillade verkligen dig fast ni inte har träffats så mycket och det gör hon inte med alla. Ofta bryr hon sig inte så mycket om mina kompisar men en och annan blir hon verkligen förtjust i och ser som sin vuxenkompis. Du kan nog räkna in dig i det gänget fast ni inte träffats mycket har du gjort intryck ;)

2008-06-19 @ 00:03:54
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese: Åh, vad snäll du är. :) Ska bara hitta en pappa till mina barn, hehe. Vad gullig din dotter är. Jag kan gärna vara flickan som älskar Amelie. Du får hälsa henne så mycket!

2008-06-19 @ 00:50:28
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback