Jag gillar hockey, jag.

Det är fotbolls-EM och plötsligt blir alla fotbollsintresserade! De gula Sverigekläderna som svämmar över i butikerna säljer slut, överallt pratas det bara fotboll fotboll fotboll och EM-låten spelar sönder trumhinnorna på alla stackars radiolyssnare. Alla idioter som annars inte är ett dugg intresserade av sport och troligen inte kan stava till offside, blir plötsligt jätteinsatta och nördiga och kan absolut inte tänka sig att missa en match.

Jag tränade i Sverigelinne igårkväll. Fast det är blått och det står Sverige längst ner på ryggen. Ganska diskret alltså. Jag köpte det utan att ens ha sett Sverige-trycket. Jag tyckte visserligen att det blev lite roligare när det stod Sverige på det. Ni har säkert sett det på Stadium. Finns i icke-diskret gult också. Men gissa vad det pratades om på träningen? Fotbollen. Förstås! Varenda människa på jympapasset verkade vara en taggad fotbollsnörd som skulle åka hem och se på den stora matchen...

Cheeses, tagga ner...

Kommentarer
Postat av: Ida

Haha, you go girl! Skittöööntigt juh :P

Postat av: Therese

Jag kan kolla på hockey men är absolut inte så road och intresserad av det som fotboll. Fast egentligen är det underligt. En fotbollsmatch är ju 90 minuter och det är inte ovanligt med 0-0 eller 1-0 matcher , blir det 4-1 kallas det målfest. Ibland kan det vara sega matcher med massor av långa kantpassningar som min kompis kallar grisfotboll. Offside-regeln är obegriplig för många. Går man på hockey vet man att man får se mål och även om jag inte är så sportintresserad har jag känslan av att hockeyn har lättare och begripligare regler. Men ändå tittar jag tusen gånger hellre på fotboll än på hockey , blir ganska less och orkar sällan se en hel hockeymatch (men så har jag ju inte sett Leksand ;) men en fotbollsmatch kan jag verkligen fastna i.

2008-06-11 @ 12:36:58
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: Sara

Jag är en sådan där som inte bryr mig ett smack om fotboll. FÖrutom när det âr EM eller VM, men det handlar så mycket om stämningen!

Förluster tar jag eller inte så hårt på... ;)

2008-06-11 @ 12:49:54
URL: http://frenchcreme.blogspot.com/
Postat av: johanna

haha, jag håller med fullständigt.

2008-06-11 @ 15:52:15
URL: http://johannavarnamnet.blogg.se/
Postat av: Niklas (fd Hans Ångest)

Det är du som skall tagga ner din hockeyfanatism.



Bred ut dina vingar.



Skaffa ett liv.



Låt inte hockeyn hålla dig nere.



2008-06-11 @ 18:35:39
Postat av: barajagjohanna

Ida: Ellerhur, värsta tönterierna.



Therese: Som sagt, du har ju inte sett Leksand spela. ;) Och jag kan ju erkänna att jag fortfaraned inte har koll på offside trots att jag fått det förklarat för mig x antal gånger.



Sara: Jag orkade inte ett skriva "å andra sidan-inlägg", men jag kan ju berätta att jag absolut inte ogillar fotboll. Jag gillar EM och VM. Det senaste VM:et var jag jätteinsatt på (kolla bara under sportkategorin). Just igår orkade jag dock inte bry mig och slog på en film. Och jag kan förstå dem som vill se matcherna för stämningens skull (förutsatt att man då ser dem i gäng förstås).



johanna: Bra. :)



Niklas: Hockeyn hålla mig nere?

2008-06-11 @ 20:13:24
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback