Expertkommentatorn herself har ordet

20:00 Charlotte Perelli, Sibel, Rongedal, Linda Bengtzing, Christer Sjögren, Amy Diamond, Sanna Nielsen, Nordman, Frida feat. Headline och BWO. Jag tycker att det är hemskt svårt att tippa vem som kommer att vinna. Det är många bra bidrag och det är olika sorters låtar. Dessutom känns det som att det inte spelar mig så stor roll, förutom att jag inte vill att BWO ska vinna. Okej, helst inte Charlotte Perelli heller och inte gärna Nordman, men annars tycker jag till och med att Christer Sjögren kan få vinna. Men som sagt, det känns nästan som att det kvittar. Jag är förvånad över mig själv.

Jag tänker inte tänka att vi ska rösta fram den som har störst chans i Europa. Vafan, rösta på den bästa låten så blir det skitbra. Vi kommer ändå ha sjukt svårt att vinna Eurovision oavsett vad. Det är ju kompisröstning som gäller och östländerna är för många för att vi ska kunna ta hem det.

20:23 Det svänger om Rongedal, hörni!

20:39 Och nu ska ingen komma och snacka om att Amy Diamond är för ung.
Visst är hon ung, men hon har åldern inne för Melodifestivalenm, så hon tävlar ju på exakt samma villkor som alla andra.

20:42 HAHA! Falskleg till efterfesten för Amy. Grymt.

21:04 Det är snabbgenomgång och för första gången på många år ska jag nog inte ens rösta. I så fall skulle jag rösta på typ... hälften av bidragen.

21:16 Men snälla, söta Björn... det var det tråkigaste hittills.

21:20 Jag har skaffat mig fyra favoriter. Rongedal, Linda Bengtzing, Amy Diamond och Sanna Nielsen, utan inbördes ordning (skulle jag skrivit dem i ordning skulle jag sätta Rongedal och Sanna på delad förstaplats).

21:30 Men vad är det här - typ alla jurytolvor till Charlotte Perelli? Men nejnejnej. Nu måste jag nästan ringa och taktikrösta på Sanna Nielsen...

21:45 Jag har taktikröstat. En röst till Rongedal och en till Sanna.

21:57 BJÖÖÖÖRN, VILL DU GIFTA DIG MED MIG?!
22:00 "Tänk att 5 miljoner svenskar sitter och gör något annat nu", säger Kristian, "helt obegripligt". Haha.

22:03 Fan. Så nära, så nära, så nära, så nära för Sanna Nielsen. Charlotte Perelli till Eurovision. Jaha. Det slutar alltid med att jag bryr mig, tydligen. Tack och hej från världens nördigaste Johanna.

Kommentarer
Postat av: Fredrik

åhhh bjöööööörn! tihi!

2008-03-15 @ 23:00:59
Postat av: barajagjohanna

Fredrik: ååååhh sibeeeeeel ;)

Postat av: Veronika

Visst är det konstigt att man bryr sig. Helt oförståeligt. Och ändå bryr man sig. :)

2008-03-16 @ 10:06:27
URL: http://sagoslott.wordpress.com
Postat av: barajagjohanna

Veronika: Verkligen. Obegripligt.

2008-03-16 @ 10:40:19
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback