Har jag sagt att jag älskar Katrin Schulman?

Nu har jag sagt det i alla fall. Hon är så skön.

Något som nästan är ännu skönare är alla roliga kommentarer som folk skriver. Det vill säga de som inte förstår sig på henne och skriver att hon är en fjortis och beter sig som en tönt och är dum i huvudet och försöker vara något hon inte är och så vidare. Herregud. Fatta folk, hon är rolig och hon är skön! Hon skriver verkligen om absolut ingenting, men det är ofta så fantastiskt kul. Nyligen skrattade jag rakt ut åt hennes inlägg om choklad/bajs. Jag vet inte varför. Troligen har det att göra med hennes roliga underton. Min trötthet är väl säkert också en bidragande orsak för tillfället...

En som kommenterade hos Katrin idag kallade vår yngsta prinsessa för Madeleine Bearnaisedotte. Det måste varit det roligaste jag hört idag (jag har inte hört så mycket roligt idag, men det hade kunnat varit det roligaste även om det varit en rolig dag).

(Och ja, jag är trött. Jag har jobbat på mitt reportage sedan jag slutade på jobbet vid nio och jag tror att det är dags att sova. Jag sover i föräldrarnas gästrum inatt, eftersom jag ändå måste hit och sitta vid deras dator så fort jag ätit frukost imorgon. På det här viset sparar jag tid. Men jag längtar redan efter sängen hemma hos mig...)

Kommentarer
Postat av: Lill-Smurfen

Nä, men geeeeeee dig! Visst, jag ska skamligt nog erkänna att jag också läst hennes blogg emellanåt tidigare. Just för att hon har ett härligt drag av humor, meeeeeen, STORT men, jag gillar inte hela grejen med att sko sig på att klaga på allt och alla. Skaffa sig en populär blogg genom att racka ner på folk? Skulle jag också kunna göra, jag är jävligt kul och kan vara jävligt bitsk, men det är så fult! Usch, Johanna! Usch!

2008-03-03 @ 10:32:08
Postat av: lisa

vad såg du???=)

Postat av: barajagjohanna

Lill-Smurfen: Hehe. Jag är ledsen att göra dig besviken, men jag gillar verkligen henne. Men jag gillar inte den sortens inlägg där hon pratar massa skit om andra, så länge hon inte gör det med en humoristisk och glad underton. Den där humoristiska och glada undertonen som annars finns i inlägg som egentligen är skittråkiga, det är den jag gillar.

Lisa: Nu vet du!

2008-03-03 @ 12:15:23
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Lill-Smurfen

Haha, förresten, det är Sandra som är Lill-Smurfen :P Glömde visst ändra haha...

2008-03-03 @ 13:49:33
Postat av: barajagjohanna

Lill-Smurfen/Sandra: Jag fattade faktiskt att det var du. Jag tror det var "usch, Johanna!" jag kände igen dig på, haha. Kram från bloggägaren via mobilen istället för datorn... :(

2008-03-03 @ 17:02:58
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Mr Santana

Jag diggar henne emellan åt ibland blir hon lite för mycket.

2008-03-04 @ 06:56:28
URL: http://SANTANA.BLOGG.SE
Postat av: Lill-Smurfen

Haha, du är bra klyftig du! Det mpste vara för att du umgåtts så mycket med mig i skolan!

2008-03-04 @ 14:41:13
Postat av: zeriozt

Hmm... Jag håller inte med dig. Jag tycker att Alex och Calle är roliga IBLAND, men Katrin är bara en fjortis i mina ögon. Hon gör allt för att provocera och få uppmärksamhet, och det är sällan roligt heller. :)

2008-03-05 @ 17:27:47
URL: http://www.zeriozt.wordpress.com
Postat av: barajagjohanna

zeriozt: Jag vet inte om hon verkligen gör allt för att provocera och få uppmärksamhet. Det vet ju visserligen varken du eller jag. Jag tycker mest att det känner som att hon säger vad hon tycker och tänker utan att visa hänsyn till att folk kan ta illa upp.

2008-03-06 @ 19:28:44
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback