Jag kan jobba när det regnar, okej?

Förra helgen som jag var inne och jobbade såg jag att semesterönskningar inför sommaren hade börjat sättas upp. Ojoj, tänkte jag, bäst att jag också börjar fundera. Men själv lär jag fundera på när jag ska jobba den här sommaren, inte när jag ska ha semester. Min chef ringde idag och ville veta. Jag har liksom inte hunnit fundera så mycket. Det enda jag vet om sommaren är att jag ska på Lars Winnerbäcks konsert den 30 juli, liksom. Nu ska jag på en dag tänka ut min sommar. När ska jag jobba? När ska jag vara ledig? Ska jag göra något speciellt? Ska jag resa bort någonstans?

Som vanligt när man ska fundera ut sin semester, önskar man att man visste när det blir fint väder... Jag kan jobba när det regnar och så är jag ledig när solen skiner och värmen kommer fram, okej?

Vad glad jag är att jag har ett jobb ändå, till skillnad mot många andra studenter som måste söka sommarjobb. På riktigt glad alltså. Att det sedan kunde vara ett mer stimulerande jobb är ju en annan sak. Det är en inkomstkälla i alla fall. Att det sedan kunde vara en större inkomstkälla är ju också en annan sak. Det är skönt att ha ett jobb åtminstone. (Tacksamhet är viktigt, säger Mia Törnblom...)


Kommentarer
Postat av: Camilla

Oj, hade missat din kommentar. =) de kan du få tag på i en vanlig modeaffär, där de säljer NUDIE! 4 säsonger gamla, men poppis, så de borde finnas kvar även till dig.

Postat av: Veronika

Är ruggigt avis. Jag har aldrig haft något riktigt sommarjobb utan typ flyttat hem till föräldrarna på sommarlovet. Suger!

2008-03-11 @ 16:01:52
URL: http://sagoslott.wordpress.com
Postat av: Farsan Baloo

Tjenare! Vill bara påminna om att SOlidaritetsbloggen är igång med ny runda. Denna månaden hjälper vi UNICEF med en hundring.

http://delameddig.blogspot.com

mvh / Marcus

2008-03-11 @ 17:19:56
URL: http://delameddig.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Veronika: Ja, jag förstår att det suger. Jag tror aldrig att jag har haft ett sommarjobb... för de jobben jag har haft under somrarna har jag ju haft ändå liksom. :)

2008-03-11 @ 18:24:47
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Camilla

Ja tänk så fel de kan bli.

2008-03-11 @ 18:39:51
URL: http://xccc.blogg.se
Postat av: monster beats ibeats

liksom inte hunnit fundera så mycket. Det enda jag vet om sommaren är att jag ska på Lars Winnerbäcks http://www.mydremonsterbeats.com/IN-EAR/Monster-Beats-Tour-In-Ear-Headphones/index.html

http://www.mydremonsterbeats.com/IN-EAR/Monster-Beats-Powerbeats-In-Ear-Headphones/index.html


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback