Snabbis i Uppsala

Hemma igen.

När jag kom till centralstationen i Uppsala idag och skulle ta tåget hem, hade jag seriösa funderingar på att ta en spontantripp vidare till Stockholm istället för att åka hem till Falun.

Varför gjorde jag inte den där spontantrippen, undrar jag nu? Det känns jättetråkigt att vara hemma. Visst, vad skulle jag ha gjort i Stockholm? Jag vet inte, men jag hade alltid kunna kontakta molgan, eller min gamla Uppsalakombo, eller min kompis läkarstudenten... och sen kommer ju en annan trevlig prick till storstaden ikväll.

Men nu sitter jag ju hemma i Falun igen och försöker tänka att det var ju bra att jag kom hem: nu får jag ju se Melodifestivalen och nu får jag ju träna imorgon. Typ.

Det var hemskt roligt att återkomma till mitt gamla hemområde. Den sidan av Uppsala känns lite hemma. Nästan lite... som att... jag skulle kunna tänka mig... att... typ... bo där. Tänka sig. Hrm. Jag träffade
Thérèse för andra gången i mitt liv igår och drack te gjorde en ganska lång intervju med henne. Ida och jag åt thaimat, chips, choklad och annat gott hela kvällen och låg sedan och pratade till sena natten i hennes dubbelsäng. Det var alltså en trevlig snabbvisit i Uppsala.

Korta tripper är i alla fall oerhört bra pauser.

Kommentarer
Postat av: David

Synd att du inte kom, men du hade nog ändå bara känt dig malplacerad om du stått där och dansat bredvid mig, considering the moves I got! ;)

2008-03-09 @ 11:38:39
Postat av: barajagjohanna

David: Det skulle ju varit hur kul som helst att se. :)

Postat av: Ida

Tack för myskvällen darling ;)

2008-03-09 @ 21:23:41
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: Therese

Det var kul att träffa dig. Hoppas vi kommer att ses fler gånger. Hoppas du fick ihop något av intervjuven

2008-03-10 @ 00:15:04
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Ida: Tack själv. :)

Therese: Jag håller på att skriva för fullt. Har kommit långt, det är slipning som gäller nu... Det var kul att ses och det lär nog bli fler gånger.

2008-03-10 @ 00:36:21
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback