Det eviga problemet: håret!

 

Hårsnack hit och hårsnack dit. Jag kanske blev inspirerad, för voilà, här kommer mitt eget hårinlägg. Bilderna visar mig igårkväll. Luggen är ju rätt lång som ni ser och ligger numera alltid åt sidan. Skulle jag ha den rakt fram skulle det ske många olyckor - jag skulle gå in i saker, ramla, cykla omkull, krocka med bilen. Ja, ni förstår. Jag klipper i princip alltid lugg när jag är hos frisören, och så växer den ut och är perfekt att lägga åt sidan när synen börjar irriteras.

Till sommaren känns det ju skönt att slippa en tjock lugg i pannan, eftersom den värmer och gör att pannan blir vit. Jag hade tänkt att låta luggen växa och klippa av den till hösten igen. Men... brunt, långt hår och lugg är ju så snyggt... Nu är jag osäker. På lördag är det dop och 30-årskalas och jag har tänkt att locka håret. Jag älskar att locka håret med min nya plattång. Men är det verkligen snyggt med lugg och lockigt hår? Och hur jobbigt är det egentligen att ha lugg på sommaren?

Frågan är nu om jag inte ska försöka få en tid hos frisören innan lördag och klippa av luggen ändå... eller om det är smartare att vänta till hösten... Kloka råd tages tacksamt emot!

Kommentarer
Postat av: Victoria

Eey, jag har lockigt hår med lugg ;)

Men eftersom jag har naturligt lockigt hår plattar jag alltid luggen, då står den inte rakt ut, haha.

Postat av: Mitra

grejen är ju att om du inte behöver fixa luggen o så, utan den ligger bra ändå, då är det ju både fint och kul att ha lugg, men eftersom jag har självlockigt så undviker jag starkt att ha lugg på sommaren, både badvatten och svett, fuktig luft osv gör att luggen omöjligt ligger kvar utan ett ton spray, och det är ju inte så roligt. dessutom passar du ju jättebra i både och. svårt haha för det här inlägget blev rörigare än väntat men jag orkar inte ens läsa igenom vad jag skrivit. HAHA. blaah. ses imorrn :D

2008-05-27 @ 15:18:36
Postat av: Sandbarnet

Det är sååå snyggt med lugg för de som inte har en stor virvel mitt i pannan (som jag). Och som du säger... långt mörk brunt hår med lugg är i topp. Och ja, jag tycker att du kan locka håret OCH ha lugg.

2008-05-27 @ 16:03:10
URL: http://sandbarnet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Victoria: Jag brukar få platta topparna i luggen trots att jag har rakt håt... :)



Mitra: Det är sant, du har en poäng, det är nog allmänt jobbigare med lugg på sommaren. Jag tänker mig när man har badat (och blött håret givetvis) och kommer upp ur vattnet, vad gör man med luggen då? Den kommer ju ställa sig rakt upp eller nåt när den torkar.



Sandbarnet: Usch ja, trist att ha virvel i pannan, då man inte så mycket till val liksom...

2008-05-27 @ 18:17:36
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Sara

Jepp, långt hår och lugg är snyggt! Särskilt om man har så tjockt och vackert hår! Om jag fick bestämma skulle du inte ändra så mycket, det ser kanonsnyggt ut. Och lockar och lugg - Yes.

2008-05-27 @ 19:40:18
URL: http://frenchcreme.blogspot.com/
Postat av: Lisa

Det ser snyggt ut! Tycker att lockar och lugg funkar hur bra som helst :)

2008-05-27 @ 21:21:30
URL: http://www.lisasbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: barajagjohanna

Sara och Lisa: Vad ser snyggt ut? Ha luggen framför ögonen? ;)

2008-05-27 @ 22:00:07
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Therese

Tycker också du ska behålla luggen men klippa den lite och behålla längden och färgen på håret.

2008-05-27 @ 22:17:23
URL: http://iutlandet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback