Hoppsan. Jag som brukar ha sådan koll.

Jag visste ju egentligen att det var idag (innan jobbet) som allt behövde fixas. Men det har nog helt enkelt varit lite för mycket med min lilla turné Uppsala-Gävle-Borlänge-Stockholm-Gävle-Falun-Östersund att jag tappat allt någonstans på vägen.

På tisdag ska jag ha läst ut en bok samt ha med mig en del sidor text i mitt projekt att lämna in till klassen. Med tanke på att jag jobbar hela dagen idag och tillbringar morgondagen i Stockholm, behöver jag alltså vara färdig med allt... typ nu. Eh, oj. Det har jag missat. Inatt satt jag och skrev, men inte med någon tanke på att jag ska skriva det färdigt för inlämning. Hade jag haft det i huvudet hade jag nog satt lite mera fart. Istället satt jag mest och redigerade och skrev blajblaj som jag säkert kommer vara tvungen att ta bort.

Boken kan jag ju alltid läsa i så mycket jag hinner på tåget imorgon. Men att välja ut text och få ihop det någorlunda sammanhängande och skriva ut sissådär sextio papper med text på båda sidor, eh, det får jag väl helt enkelt försöka mirakelfixa ikväll efter jobbet...


Kommentarer
Postat av: Sandra

Oroa dig inte, jag fattar inte heller nåt, eller snarare så tycker jag det är så sjukt ointressant att det bara åker rätt igenom skallen :/. Skitbok.

Postat av: barajagjohanna

Sandra: Skönt att det inte bara är jag...

2008-05-18 @ 23:32:22
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback