Sakta börjar jag vänja mig vid att det inte är vinter...

image1072Visst, det är härligt med värme. Men jag kan inte hjälpa att jag fortfarande har en längtan efter att få åka lite mer snowboard...

Jag har haft lite svårt att vänja mig vid att det är varmt. När alla andra pratade om att det var så varmt och härligt ute, låg jag inne i soffan med persiennerna neddragna och tyckte synd om mig själv och min mage som inte ville vara med. När jag väl kunde titta ut i friska luften igen förstod jag inte att det faktiskt var varmt på riktigt i luften, så jag klädde mig forfarande i skinnjacka och varma sjalar. Jag har liksom mest suckat när jag hört andra snacka om att det är sommar och att de varit ute i bikini. Snälla människor, det är inte sommar än, ungefär. Men okej. Jag ger mig. Igår var det 23 grader i skuggan hos mina föräldrar och alldeles för varmt för att vara på bryggan i linne och trekvartsjeans. Jag var tvungen att ta av mig till bara underkläderna, så visst hade en bikini varit lite mer passande... Så ja, jag ger mig!

Det är plugga jag borde göra just nu... men nu ska storasyster, lillkillen och jag ut till gården på bilden och ha det bra på bryggan (bikinin på). Jag får väl plugga ikväll istället.

Kommentarer
Postat av: Sandbarnet

Va härligt det ser ut! Äkta svensk idyll... Sverige när det är som bäst. Hmmm... verkar som om vi lever i den omvända världen. I Sevilla som annars är så hett är det regn, storm och 15 grader. Och jag fullkomligen njuter : )

Postat av: barajagjohanna

Sandbarnet: Oj, ja, det var verkligen lite omvänt! Skönt att du njuter i alla fall. :)

2008-05-09 @ 22:15:42
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback