Vi är ju syskon, min lillebror och jag

En kompis från Uppsala skriver på en B-uppsats om supportrar till olika lag. Tillsammans med sin uppsatskompanjon kom hon hem till mig idag för att göra en intervju. Varför det är just Leksand, vad ordet supporter innebär för mig, hur det påverkar mig, hur jag håller mig uppdaterad, hur stor tid jag ägnar åt att läsa om laget i olika medier, hur oinsatta ser på mitt hockeyintresse, hur stor del sporten är av min personlighet och så vidare.

Det var rätt kul, det är ju inte ofta man svarar på sådant. Det är inte ens särskilt ofta man tänker på sådant som är så självklart.

De undrade varför det är just Leksand. Svårt att svara på, det finns ju inget annat lag, men jag berättade lite. »Det började väl med att jag som barn följde med pappa på hockey....» På frågan hur oinsatta ser på att hockeyn är en sådan stor del av mig svarade jag »nörd». Det där med hur jag håller mig uppdaterad och hur stor tid jag ägnar åt att läsa om laget var inget jag hade reflekterat över. »Jag har ju Superstars hemsida som startsida visserligen», sa jag och berättade vilka internetsidor jag brukar besöka och vilka tidningar jag brukar läsa om laget.

Sedan åkte vi vidare till min lillebror. De intervjuade honom också. Jag satt och lyssnade. Och log, för våra svar var nästan identiska. »Pja, man följde ju med farsan på hockey när man var liten...» När han svarade »jag har ju Superstars hemsida som startsida, så...» för att snabbt därefter utbrista »fan, vilken nörd jag är!» kunde vi inte låta bli att skratta, de två intervjuarna och jag...

Kommentarer
Postat av: Fredrique den fantastiske

det stämmer så bra joppe. du är en riktig nörd!

2008-05-06 @ 04:35:28
Postat av: christel

Haha, det var kul! Det är inget dåligt med att vara nörd! Det visar bara att du har en "hobby", om man kan kalla det så :)

Kul med din tidslinje förresten! Vart lite sugen på att göra en själv.. får se om det blir av.

Postat av: barajagjohanna

Fredrik: Dä bju'r ja på vättu.

christel: Nej, det är definitivt inget dåligt med att vara lite nördig. :) Gör tidslinjen, det är kul att läsa!

2008-05-06 @ 09:10:34
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback