"Så blir du stark, snygg & symmetrisk"

Fitness Magazine tipsar om "steg för steg till din idealkropp". Vad skönt - en enkel guide för att bli snygg, vilken grej! Bläddrar man lite, får man reda på att man måste ha en medicinboll, två fitnessbollar och ett par hantlar till hjälp, så det är inte helt gratis (om man inte går till gymet). Men ändå, det ser ju jätteenkelt ut att bli idealsnygg. Vem har inte väntat på det, liksom?

Kommentarer
Postat av: David

Jag. Jag är redan skitsnygg!



Det har min mamma sagt :)

2008-11-11 @ 00:14:12
Postat av: Nadia

Nä,då tycker jag allt det verkar bra mkt enklare med de där vibrerande skärpen man fäster runt magen som såldes på TV-shop. Bara att ta på och sen, vips får man värsta brädan utan att behöva göra någonting.

Postat av: Veronika

Jag läste också fitness magazine förut. Jag körde bland annat deras styrkeprogram förra hösten. Jag väger ändå över 100 kg och ingen skulle väl kalla det idealkropp? Hehe.

Ibland gillar jag de där träningsprogrammen, är ju något i varje tidning. Men inte alltid. Om man kör mycket egen styrketräning kan det vara bra med inspiration hur man kan lägga om sin styrketräning, tror jag.

2008-11-11 @ 06:54:01
URL: http://sagoslott.wordpress.com
Postat av: barajagjohanna

David: Shit, vilken tur du har då.



Nadia: Det har du rätt i. Bräda utan ansträngning ALLS.



Veronika: Jag gillar Fitness, men de är lite för elitistiska egentligen... Men småtips och inspiration, både vad gäller träning och mat, är bra!

2008-11-11 @ 10:12:51
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback