Soffan vs Ejendals Arena

Säsongspremiär. Leksand-Troja Ljungby.

Jag följer matchen så gott jag kan från soffan i min lägenhet i Sundsvall. Pappa och lillebror är som vanligt på våra platser i arenan, och även mamma har fått följa med för att ta min plats. När jag sitter här och ser klacken på TV, ser publiken, spelarna, hör underbara ramsor, ser tifo och ser människor jag känner igen, ja, då känns det. Att inte vara där. För jag kan tala om att det inte är samma sak att se allt från soffan...

(Vad det blev? 10-2)

Kommentarer
Postat av: Therese

Förstår att det måste vara en helt annan sak att vara på plats. Är Troja-Ljungby ett elitserie-lag? Jag har aldrig hört talas om dom men jag är rätt kass när det gäller hockey-lag. Känner ju till Almtuna fast jag aldrig sett dom spela. Imponerade siffror Leksand vann med , tolkar det som att Troja-Ljungby inte är seriens bästa lag direkt... Hoppas du hinner se en del matcher ändå fast du inte bor i dalarna längre. Du åker väl hem ibland och det kanske finns något lag i Sundsvalls-trakten som Leksand kan slå på bortaplan.

Postat av: barajagjohanna

Therese: Eftersom Leksand är ett allsvenskt lag, är Troja-Ljungby det också. ;) De har precis tagit sig upp från division 1, så det är inte så konstigt att du inte har hört talas om dem. Även om vinsten var trevlig, så var den alltså inte särskilt oväntad. Sundsvall är faktiskt i allsvenskan, så jag kommer att kunna se några matcher här uppe när Leksand kommer på besök.

2008-09-18 @ 08:23:26
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Veronika

Till Ljungby har vi funderat på att flytta. Förr fanns Js företag i Uppsala, Stockholm och Ljungby. Nu stänger det i Uppsala som sagt. Så blir det inte Stockholm blir det kanske Ljungby. Så därför hejar jag på Ljungby bara därför att. :P

2008-09-18 @ 11:14:59
URL: http://sagoslott.wordpress.com
Postat av: Niklas (fd Hans Ångest)

Oj oj oj - Troja-Ljungby låter som en farlig motståndare... Verkligen. Absolut. Oerhört.



Jag menar det verkligen.

2008-09-18 @ 11:56:20
Postat av: Therese

Ojdå , ursäkta jag har dålig koll på sport. Det är allsvenskan alltså. Hoppas dom tar sig upp till elitserien till nästa säsong då. Eller det gör dom väl nu när du har flyttat;)

2008-09-18 @ 12:41:02
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Veronika: Synd att ditt lag förlorade igår då. ;)



Niklas: Jag vet precis vad du menar.



Therese: Precis - eftersom jag har flyttat, så tar de sig upp.

2008-09-18 @ 18:07:32
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback