Upprättelse 1

I ungefär 1,5 vecka har inte jag fått någon post hem. Alls. Medan mina andra nyinflyttade vänner har fått information från kommunen, har inte jag fått någonting. Medan de andra fått sin gratisprenumeration på Sundsvalls Tidning, har inte jag fått någonting. I ungefär tre veckor har jag dessutom varit utan fungerade VISA-kort. Även det har jag väntat med posten - utan resultat. När mamma tyckte synd om mig som inte ens fick ut pengar på bankomaten längre skickade hon kontanter (osmart, ja). Inte ens de har kommit fram.

En timme efter att jag sett postbilen åka förbi här utanför idag, ringde jag till det lokala postkontoret och frågade vad som har hänt.

»Du har inte fått någon post. Det skulle vi se i så fall», sa mannen som jag fick prata med.

Yeah right. Jag VET att jag ska ha fått post. Mamma postade till mig i torsdags och damen på det postkontoret LOVADE att kuvertet skulle finnas hos mig dagen efter. Det gjorde det inte. Inte ens idag kom det.

Ungefär en timme efter samtalet hörde jag något i dörren. En jäkla massa post ramlade plötsligt ner på dörrmattan - ungefär två timmar efter att postbilen varit här... Förutom reklam kom det välkomstbrev från kommunen, mitt efterlängtade VISA-kort, lite kontanter från mamma, eftersänd påminnelse på en räkning som jag aldrig fått, hyresavier utskrivna för en vecka sedan och så vidare. Du hittade min post ändå alltså, postgubbe?


Kommentarer
Postat av: Kaktus

Mhm, det luktar lite skumt om det där! Gör ett gräv! Eller skriv åtminstone en arg insändare ;)

Postat av: Veronika

Jag inväntar Upprättelse 2 med spänning.

2008-09-15 @ 16:49:36
URL: http://sagoslott.wordpress.com
Postat av: barajagjohanna

Kaktus: Väldigt, väldigt skumt faktiskt. Det ska bli spännande att se om posten kommer som vanligt i fortsättningen, eller om kommer att få ett lass post varannan vecka...



Veronika: Med all rätt. ;)

2008-09-15 @ 16:59:16
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Angelica

Så typiskt. Jag har börjat misstro posten efter att ha haft mycket problem med dom. Men lite kul att det posten kom nån timme efter, att de insett sitt misstag :P

2008-09-15 @ 18:46:00
URL: http://angelicafredriksson.blogg.se/
Postat av: Fred

ojoj vad hände med posten under tiden? reportage om det snälla!



Hoppas att upprättelse 2 är det jag tänker på... hållr tummarna!

2008-09-15 @ 18:56:32
URL: http://lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Angelica: Faktiskt lite lustigt.



Fred: Haha, reportage? Kanske ska ringa och höra mig för igen. VAD HÄNDE EGENTLIGEN? Upprättelse 2 har du nog en aning om vad det handlar om. Hittills ser det ljust ut, jag väntar bara på lite mer svar.

2008-09-15 @ 19:00:06
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Lina

Haha, ja. Verkar vara endel som har haft det här problemet faktiskt. Massa från bildjour iallafall! För mig har dom slarvat bort 2 kurslitteraturböcker - som jag vet om. Vad ringde du för nummer? Jag vill också klaga och få min post! =)

2008-09-15 @ 20:33:33
URL: http://lina-marie.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Lina: Jag har suddat ut telefonnumret från min kalender, men gå in på www.posten.se och leta efter kontaktnummer till dem och så får du uppge ditt postnummer, så får du numret till vår postcentral.

2008-09-15 @ 21:04:09
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Ida

Haha, ja, han fann din post ;) Mycket märkligt att det kom precis efter må jag säga :P Hmm!

2008-09-15 @ 22:52:19
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback