Charterfolket

Har finns silikonmamman som ligger med sillisarna i vadret (jo, vi har sett arren) och kedjeroker och dricker Smirnoff Ice och ol tillsammans med sin karl (som for ovrigt standigt rapar i poolen). Samtidigt forsoker de se efter sina tva sma pojkar i poolen som skjuter med vattenpistol inte bara pa varandra utan aven pa andra gaster runtom.

Har finns farmor och farfar fran ett stort medieforetag som semestrar med sina tre barnbarn vara ett plotsligt forsvann under en barnaktivitet. (Han aterfanns senare. Det visade sig att han aldrig varit forsvunnen, utan befunnit sig pa samma stalle hela tiden. Ingen hade markt honom bara.)

Har finns sminktjejen som gar omkring i finklanning och blommor i haret hela dagarna och alltid har sin pojkvan i handen. Hon visar sig aldrig utan smink. Sarskilt tydlig ar den roda rougen och den bla och guldiga ognskuggan. I varmen resulterar sminket att sminktjejens hud ser alldeles flottig ut.

Har finns flodkorna fran Stockholm. Tre unga, bleka, stora tjejer varav den ena alltid ligger ensam under ett parasoll medan hennes kompisar har roligt i poolen.

Har finns tjejen i baren som jobbar varje dag fran morgon till kvall och nast intill hanar sina gaster som "bara" vill ha grekisk sallad och alkoholfri dryck.

Har finns svampen och svampens pojkvan - ett ungt par dar tjejen ar norrlandska och killen dansk. De blandar spraken (vi misstanker att tjejen flyttat till Danmark for att plugga och dar har hon traffat killen) och bestaller en tallrik med svamp till lunch (vilket givetvis far tjejen i baren att skratta).

Har finns WoW-killen, en kille i 12-arsaldern, som betalar 3 euro i timmen for att sitta framfor datorn och spela. Varje dag. Helst flera ganger om dagen.

Har finns ocksa look-a-like-tjejerna med likadan strandoutfit (likadana kjolar och likadana linnen samt matchande strandvaska och handduk) och som har betalat dyra pengar men anda bara ligger vid poolen hela dagarna. De ater grekisk sallad och tzatziki till lunch varje dag och sa fort nagon av deras mobiler piper hoppar de hogt av gladje.

Eh, vanta nu, de dar sistnamnda var nog vi...

Kommentarer
Postat av: Grandmothers daughter

ha ha...men jag tror att just ni är de som har fått ut mest av er resa//

2009-08-17 @ 22:31:54
Postat av: L1

hahahaha det är så skönt att det finns flodkor på kreta ;) imorgon kan ni väl gå fram till WoW-killen kl 13:37 å säga eliiiiit. fatta vad poppis ni kommer bli då! Ha det så bra å hälsa sällskapet (hon med den rosa skärmen å rosa väskan) // lillebroooor

2009-08-17 @ 23:27:13
Postat av: Anonym

Grandmothers daughter: Det ar mojligt. :)



L1: Hahaha, vi sag dessvarre inte WoW-killen den tidpunkten igar... Annars hade det varit det basta. Och vi har glomt anvanda vara skarmar!

2009-08-20 @ 13:22:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback