Skönlitteraturen till Falun. Kvar blir kurslitteraturen och jag.

Gårdagens deppinlägg raderades. Det är inget roligt att vara för deppig i bloggen. Men någonstans inom mig vill jag att människor ska veta varför jag inte är lika social, framåt och självsäker som förut. För de senaste månaderna av utmattning och allt vad detta har fört med sig, har gjort att jag inte riktigt orkar sociala aktiviteter från morgon till kväll. Jag blir helt slut av att ha koll på tider, platser och nya människor och även vara glad och social på samma gång, flera timmar i streck. Dessutom har jag varit sjuk i nästan en vecka. Och i morgon börjar termin tre på journalistprogrammet.

Herregud, hur ska det gå?

Jag packar. Har packat ner massor av kläder, böcker, skivor. Jag ska ju flytta härifrån om fem månader för att göra praktik någon annanstans, och det är lika bra att börja skicka hem saker för att få mindre arbete senare. Lillebror har varit här över helgen och åker i dag hem med mina saker. Helst skulle jag åka med honom till Falun. Få energi av Oliver, hälsa på storebror på sjukhuset, vara på plats när systerson nummer två kommer till världen - och så vara ledig. Bara lite till. En vecka eller tre. Eller en månad eller fem. Ett år eller två.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Vi tycker lika, du och jag. Iaf just i detta inlägg! Tycker också att du ska komma till Falun, men det glädjer mig att du flyttar tillbaks om 5 månader ... De ger mig hopp :)

Postat av: barajagjohanna

Camilla: Jag är ledsen om jag gör dig besviken, men jag kommer inte flytta till Falun för praktiken...

2009-08-31 @ 23:01:41
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback