Att ha förmånen att få prata med intressanta människor

Det är nog nästan tio år sedan jag upptäckte Caroline af Ugglas. Hon var en av mina stora idoler som tonåring och i perioder har jag lyssnat väldigt mycket på hennes musik. Jag diggar henne fortfarande. Skarpt. I dag fick jag en intervju med henne. Det kändes lite märkligt när telefonen ringde i eftermiddags, jag svarade och rösten i andra änden sa »Heeej, det är Caroline af Ugglas!».

I morgon vid lunchtid ringer Lasse Lindh mig för intervju på avtalad tid. Han är också en artist jag gillar skarpt.

I går gjorde fröken Fjällen en intervju med en av Sveriges bästa skådespelerskor: Lena Endre.

Det är kul att göra nöjesbilaga.

Förutom att jag vaknade med migrän (igen) och var tvungen att stoppa i mig en tablett, somna om och därmed missa morgonmötet och hela förmiddagen på "jobbet", så har det alltså varit en bra dag. Och ja, det är tur att jag har dansen på tisdagarna. Fan, vad roligt det är!

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag har fortfarande inte upptäckt henne. Bojkottade MElodifestivalen så hörde henne inte där heller. Vad gör hon för musik?



Kram Mia

Postat av: barajagjohanna

Mia: Eftersom hennes bidrag i Melodifestialen var långtifrån det bästa hon gjort, så rekommenderar jag väl inte att lyssna på just den låten. Men hon gör lite annorlunda musik. Fram till hennes "Janis Joplin på svenska"-skiva släpptes för ett par år sedan sjöng hon bara på engelska. Janis Joplin-tolkningarna är helt underbara. Jag har lite svårt att beskriva hennes stil... Konstig rock?!

2009-02-10 @ 22:07:01
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Ida

Du är min idol baby ;)

2009-02-11 @ 21:32:54
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Cliff Hanger

Kul! Caroline har en bra röst, men hon fungerar bäst på radio. Jag klarar inte av hennes överdrivet teatraliska scenspråk.



http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com/2006/01/frebilder-och-idoler.html


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback