Lite mer sömn hade inte varit dumt

Klockan är 05.59 när P3 väcker mig. Jag bokstavligen slår  av klockradion, och somnar om, allt för att en ynka minut senare vakna av mobilalarmet. Mobilen ligger i soffan, för att vara tvingad att resa mig direkt. Risken finns att jag snoozar mig igenom morgonen annars. Jag reser mig upp, stänger av mobilen och sitter en stund i soffan och bara stirrar rakt fram.

Jag är för trött.

Det var längesedan jag kände en sådan här motvilja till att vakna och gå iväg till skolan. Jag skulle kunna betala dyrt för att få lägga mig i sängen om somna om. Men jag tvingar mig själv till vaket tillstånd, leker duktig genom att göra bra frukost och fixa mackor som jag ska ta på språng till dansklubben efter att jag får lämna skolan 17.30.

Kommentarer
Postat av: Cliff Hanger

Säger bara 04.40...

Postat av: barajagjohanna

Cliff Hanger: Jag vet, jag vet, det är hårt att vara du. :P Men du har troligen å andra sidan inte lika långa dagar som jag just nu. (Å andra sidan har inte jag ett spädbarn, jag vet...)

2009-01-27 @ 22:33:12
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: B

hej du! jag var inne på miun.se och kikade lite, och hittade där din blogg. såg att du läser till journalist, något som jag också vill göra :) är det bra i sundsvall? trivs du? (kom precis på att det kanske vore bättre om jag skickat ett mail.. men äh, skitsamma)

2009-01-28 @ 18:23:28
URL: http://sportnoerden.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

B: Sundsvall som stad är jättetrevlig och Mittuniversitetet som skolan är jättebra och journalistutbildningen som utbildning är också jättebra. Jag har väl bara en sak att säga: SÖK!

2009-01-28 @ 19:11:47
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback