Resan där inget gick fel


Det här blev första resan som min resekompis R och jag gjort tillsammans där vi varken höll på att missa flyget eller var sjuka. Det här var resan där vi flera gånger skrattade så att vi fick ont i magen. Det var också resan där vi ständigt gick med mössa och halsduk och ändå frös precis hela tiden.


Det här var resan där Paris bjöd på ordentlig vinter.


Det här var resan där en varm löksoppa aldrig varit så välbehövlig.

 
Det här var resan där rue Mouffetard var vackrare, men kyligare än någonsin.


Det här var resan där vi sista kvällen var så trötta att vi inte orkade ta oss till en restaurang, utan istället åt fransk middag på rummet: baguette, kex, ost, vin, yoghurt och choklad från Monoprix.

Framförallt var det här resan där vi besökte Disneyland. Bilder och text därifrån kommer...

Kommentarer
Postat av: Linn

Jag är riktigt, RIKTIGT nyfiken på att få läsa om ert besök på Disneyland! Minns hur jag drömde om att få åka dit med familjen som yngre. Mina föräldrar sa alltid nej, nej, nej. Och vi barn tjatade, tjatade och tjatade. Förgäves. Vad jag rent spontant undrar nu är hur sjutton två "unga vuxna" kan spendera så pass mycket pengar, och lägga en hel dag, på Disneyland och tycka att det var en fantastiskt upplevelse. Jag vill höra/läsa mer, för jag är absolut inte helt främmande för tanken. Tror faktiskt att jag själv hade uppskattat det (för jag vill tro att jag hade blivit som en liten 10-årig lintott igen), men dumt nog hade JAG nog inte tänkt på Disneyland i fall jag hade åkt till Paris. (Troligtvis för att där finns så mycket annat att se som jag ännu inte har sett.) Fick det er att känna er som barn igen, eller vad?

Väntar med spänning på ditt inlägg!... :)

Postat av: barajagjohanna

Linn: Med tanke på hur många gånger jag har varit i Paris, så är Disneyland inget som jag har prioriterat, som du förstår. Det beror på att förutom när jag bodde där, så har jag bara varit i Paris ungefär tre dagar i taget, och då är det så himla mycket annat jag har velat göra. I efterhand förstår jag inte hur jag INTE kunnat prioritera ett besök i sagornas värld - men det handlar helt enkelt om att jag inte vetat vad Disneyland haft att erbjuda. Jag vill inte påstå att vi blev som barn igen - Disneyland är så roligt även för vuxna! Det är ju inte bara fyllt av Musse och Mimmi och Nalle Puh och andra utklädda människor, utan det är mängder av åkattraktioner och så oerhört många detaljer som man nog inte lägger märke till som barn. Vilken fantastisk värld de har byggt, liksom! Inlägget kommer... :) Ska först ta mig till Sundsvall, packa upp, handla och sånt, så får vi se när det kommer.

2009-01-11 @ 11:45:16
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Mitra

Låter som en underbar resa :D

2009-01-11 @ 13:55:57
URL: http://tahmirpour.blogg.se/
Postat av: Camilla

Nu kan jag nog inte göra något annat än sitta här och vänta. Ser fram emot vad du har att visa och skriva. Bilderna du lagt upp nu, ser riktigt härliga ut. Den översta är så klockren att jag inte kan låta bli att vara glad. Ni hade en felfri semester med andra ord? wihooo =)

2009-01-11 @ 15:31:38
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Mitra: Det var det!



Camilla: Ja, det enda jag har att klaga på är kylan - men å andra sidan tycker jag att det är ganska häftigt att jag fick uppleva Frankrike bjuda på snö och minusgrader.

2009-01-11 @ 16:53:23
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback