Dag 2 på lediga veckan

Efter att ha barnvaktat och underhållit en febersjuk ettochetthalvtåring under morgonen, trotsar jag nu vädret och sätter mig på altanen i bikini. Det är inte mer än fjorton grader, men solen skiner ju.

Kommentarer
Postat av: Linn

Jag trotsar också vädret. Här lurar solen bakom molnen, trots att SMHI utlovar strålande sol. Hm. Men det ska nog gå att ha en skön dag ändå. Njut på!



Ps. Har du något bra boktips att dela med dig av? Den jag läser är snart slut. Ds.

Postat av: barajagjohanna

Linn: Solen var faktiskt framme 11-15. Ständigt. (Och nu tittar den fram igen, ser jag!) Jag har varit lite elak mot min hud och pinat den lite för länge i solstrålarna. Det är ju trots allt min enda lediga vecka, tänker jag. Jag har inte tyvärr inte läst annat än kurslitteratur sedan förra sommaren, därför är det lite klent med boktips... :/ (Skulle behöva något själv. Läser just nu Ninas resa. Den verkar bra.)

2009-06-09 @ 15:18:05
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: saras french touch

Haha, jag kom in på din blogg och blev lite häpen när jag helt plötsligt fick en annons om ändtarmsbesvär upptryckt i ansiktet. Haha, jag har inte riktigt kommit över det!

2009-06-09 @ 17:31:43
URL: http://frenchcreme.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

saras french touch: Haha, jag vet, den är överallt på blogg.se just nu! Preciiiis den reklamen jag önskar på min blogg. ;)

2009-06-09 @ 17:42:23
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Angelica

Det gäller att ta vara på vädret! :)



Svar: Tack Johanna! Antar att du pratat med Angelica om vad som hänt? Jag vill skriva, men det känns också jobbigt. Vet inte om det är för att jag försöker sätta ord på alla dessa känslor som yr omkring, och jag skriver ju ner små "dagboksanteckningar" typ. Inte mer än så. Men funderar på att avsluta det jag påbörjade förra våren, skrivprojektet. Nu har jag ju ett slut, fast det är ett förjävligt slut rent ut sagt. Eller så börjar jag på något nytt.

2009-06-09 @ 20:04:38
URL: http://angelicafredriksson.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Angelica: Ja, Angelica berättade vad som hänt. Jag förstår (eller nej, det kan jag ju omöjligt göra) att det känns jobbigt att skriva. Och du behöver ju inte skriva nu. Dagboksanteckningarna kan ju hjälpa dig att skriva så småningom. Kanske blir det lättare att skriva så småningom. Jag tycker i alla fall att du ska fortsätta med skrivprojektet. Du behöver inte göra det nu, men jag gillade det väldigt mycket, så fortsätt! Och du, ta hand om dig!

2009-06-09 @ 20:35:55
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback