På samma villkor som de andra

Under morgonbönen (det betyder morgonmöte för er som inte är journalistiskt insatta) i morse var vi en nyhetschef, en kriminalreporter, två allmänreportrar (jag var en av dem) och en fotograf. Både kriminalreportern och den andra allmänreportern hade saker att göra, så det var jag som fick ta jobben. Ja, hoppsan, jag praktiserar visst inte på tidningen längre. Jag jobbar där på samma villkor som de andra. Det blir dock egentligen  inte är så stor skillnad mot praktiken. Skillnaden är mest att mina artiklar inte läses igenom innan de går i tryck, vilket är lite läskigt. Men den största skillnaden är förstås att jag får lön för slitet. Det  är bra.


Kommentarer
Postat av: Ida

Det låter bra :) Och jag vet att du klarar av det där galant :) Nemas problemas darlingen.

Postat av: barajagjohanna

Ida: Än så länge, ja. Svårare grejer kommer jag bli osäker på. Men allt är en erfarenhet intalar jag mig själv.

2009-06-16 @ 22:12:06
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Therese

Kul , grattis till jobbet , är säker på att det går jättebra.



Tar mig friheten att kommentera ett inlägg längre ner också , vill gärna höra vad du tycker om Ana Gavaldas nya bok , Lyckan är en sällsam fågel. Så skriv gärna något när du läst den. Är lite sugen på att köpa den men vill gärna höra vad någon annan tycker.

2009-06-17 @ 02:12:38
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese: Jag håller just nu på med en annan bok, men så fort jag har läst ut den tänker jag börja med Gavaldas nya - och jag kommer garanterat skriva om den!

2009-06-17 @ 10:57:21
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback