Utan att du har en aning...

Tänk dig att du sitter på ett tåg en helt vanlig söndagskväll. Du har det det mysigt; läser tidningen, håller någon i handen och väntar på att få komma hem till din säng för att få sova ännu en skön natt. Då ringer telefonen. Helt utan förvarning får du reda på att en vän tänkt lämna jordelivet under natten som var. Medan du tittade på film med din käraste, försökte din vän dränka sin ensamhet. Medan du var lycklig, mådde din vän sämre än någonsin. Och medan du helt ovetandes låg och sov med en trygg arm omkring dig, mådde din vän så dåligt att hon gjorde något så dumt att hon fick hjälp av sjukhuspersonal för att hållas vid liv.

Hon lever. Men det är inget roligt samtal du får från din vän när hon berättar vad hon har gjort.
Föreställ dig det dåliga samvetet du får när du inser hur dåligt din vän mår - utan att du haft en aning.

Jag bryr mig alltid om hur du mår. 

Kommentarer
Postat av: Linn

Jag känner med dig och jag känner med din vän. Fruktansvärt att det ska behöva gå så långt. Jag önskar ingen att hamna där, i det mörkaste av mörker, där man inte längre orkar hålla huvudet ovanför ytan. Att bry dig om hur någon mår är det bästa du kan göra. Finnas där som stöd. Lyssna. Bry dig om. Och det vet jag att Du om någon kan!

Postat av: Johanna

Magen knyter sig :s Ingen ska behöva må så och jag hoppas verkligen att allt går bra för din vän. Kraam!

2009-05-04 @ 22:07:57
URL: http://johannavillskriva.blogspot.com
Postat av: Ida

Men älsklingen. Man kan inte veta allt. Jag vet att man vill det men det går ju inte. Känn inte dåligt samvete över det, du är världens mest underbara människa!



Jag tycker att det var bra att hon ringde och berättade så att du inte får reda på det på annat håll. Och nu vet du och kommer vara ett underbart stöd till henne, det vet jag. Håller alla mina fingrar och tår för att det ska gå bra!



Kraam!

2009-05-05 @ 09:16:50
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Fröken Lappland

Usch så hemskt! Som skrivet: man kan inte veta allt om de man håller kära... ofta för att de helt enkelt inte vill att man ska veta (och vad kan man då göra?). Men det var bra att hon tog sig mod att tillslut berätta. Det känns nog bäst för er båda. Hoppas allt ordnar sig! <3

2009-05-05 @ 19:05:27
URL: http://lina-marie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback