Reiki - för att jag vill sänka stressnivån

Min storebror och jag har fått reiki av mammas kompis i förmiddags. Oerhört behövligt. Jag har aldrig somnat av reiki tidigare, men trots att jag bara fick en halvtimmes behandling i dag, så hann jag både komma i något märkligt drömtillstånd ett par gånger och dessutom vakna av mina egna snarkningar. Jag blev oerhört avslappnad. Mammas kompis som utförde reikin på mig kände direkt att det var mitt huvud som behövde lite behandling, och hennes händer blev kokheta när hon hade dem över mitt huvud och mina axlar. Jag är inte förvånad.

När jag kom hem blev jag jättetrött och somnade i en solstol på bryggan. Resten av dagen har jag känt mig lugn i hela kroppen, något som jag inte känt på flera månader. Jag måste boka in en tid för reiki nästa gång jag är i Falun.

Kommentarer
Postat av: Annika

Spännande, det där skulle jag vilja prova på :)

2009-09-20 @ 10:48:59
Postat av: barajagjohanna

Annika: Försök göra det! Det krävs ofta flera behandlingar om man aldrig testat det, för det är först när kroppen känner igen det som det är lättare att ta upp det. Klicka på min länk i inlägget om du inte redan gjort det, så kan du läsa lite mer. Jag trodde det var hokus pokus i början, men jag tror reikin hjälpte mig mycket före och efter min operation.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback