Tidiga mornar får mig att längta till helgen

Jag har hört att ingen kommer före nio på det här stället. Själv steg jag ändå in på redaktionen 07.55 i dag, givetvis först av alla. Fortfarande har ingen kommit. Och här sitter jag och researchar inför morgondagens kvällsintervju med ett Melodifestivalband.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Låter inte helt fel men då vet du det till en annan gång. Antingen försöker du komma samtidigt som dem eller så drar du nytta av att vara ensam och får massor gjort tidig morgon.

Postat av: nälla

hej.. jag kollade på din skoliosblogg och jag undrar om du kan berätta lite för mig hur slags skolios du har.. om du fick ont i ryggen jättemycket efter det hur mycket du kunde röra dig osv, det skulle verkligen hjälpa :-)

2010-02-02 @ 16:01:25
URL: http://naella.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Camilla: Ju senare man kommer, desto senare får man jobba. Inte för att jag gillar att gå upp tidigt, men jag gillar inte heller att hela kvällen försvinner. Så att komma senast halv nio passar nog mig.



nälla: Jag har en idiopatisk skolios, i ländryggen. Ont hade jag nästan aldrig, däremot blev jag ofta trött i ryggen. Efter min operation blir jag inte trött, men kan ha lite ont i vissa lägen. Om du undrar något mer kan du maila eller lägga till mig på msn ([email protected]), det är lite svårt att ge utförligt svar här.

2010-02-02 @ 19:06:58
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback