Lite choklad, lite tidning, lite kaka? Gratis? Jatack.


Jag fick min första goodie bag i kväll. Ah. Fantastiskt. Det är en sådan där töntig sak, goodie bags, som alla häftiga modebloggare får på alla events de går på. Men det är svårt att ogilla en kasse med massor av smått och gott i. Som dessutom är gratis... Shoppingkvällen på Mango anmälde jag mig till för att min kompis var med och anordnade den, för att det var en rolig grej som jag kunde ta med en annan kompis på och, ja, för att få en goodie bag. Att jag skulle komma därifrån med kläder trodde jag inte. Särskilt inte med bland annat ett par fina jeansshorts. Men det gjorde jag. (Nu fattas bara att beställa den där solsemestern där kläderna passar perfekt.)

Kommentarer
Postat av: Linn

Ah, det borde jag också ha kunnat räkna ut, att kläderna matchas bäst till en sooolsemester. :)

Postat av: barajagjohanna

Linn: Fast de passar ju faktiskt väldigt bra under varma sommardagar i Sverige också. :)

2010-05-07 @ 11:33:19
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Linn

Sant! Men jag som inte har känt ressuget på väldigt länge (tro't eller ej), fylldes precis av en rejäl lust att åka någonstans i sommar. Så billigt som möjligt, förstås. Oj, vad jag hade behövt det. Ska surfa mig bort till stranden, havet och värmen - direkt.

2010-05-07 @ 21:57:48
URL: http://linnnn.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Linn: I hear you. En solstol, lite sol, lite värme, en pool att svalka sig i, en tidning och en bra bok eller två. Det är allt jag begär.

2010-05-07 @ 22:26:27
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback