Hjälp!

32676-165

På tisdag ska jag äntligen klippa mig. Har länge tänkt att klippa lite kortare, men sist behöll jag längden för att det hade blivit så långt och nu är det ännu svårare när det har blivit ännu längre... Ibland är det härligt med långt hår, men ofta känns det så tråkigt - det går ju inte att göra något. Jag måste få mer frisyr. Men hur mycket frisyr kan man klippa och samtidigt behålla längden? Hm. Hjälp mig - behålla det långa eller klippa lite kortare?!

Kommentarer
Postat av: Therese

Jag har alltid haft väldigt långt hår. I februari i år klippte jag page. Något längre än Amelie ;) Jätteläskigt. Men jag är supernöjd och tror inte att jag ska låta håret växa ut på ett tag iallfall. Då i februari gav jag frisören fria händer.
Fin klänning förresten , precis en sån har jag letat efter.

Postat av: barajagjohanna

Therese>> Jag borde inte ha några problem att lkippa av mig håret, jag har nog gjort allt med mitt hår... midjelångt, så kort som bara några centimeter, illrött hår, krulligt hår... Vet inte vad jag vill ha just nu bara, mer än en frisyr!
Förresten, det är en t-shirt. ;)

2006-06-17 @ 15:38:22
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cicci

Jag genomgår exakt samma dilemma och som velighetensmästarinna vet jag inte om jag kan ge dit något bra tips. Det är fint nu, men du skulle säkert passa i lite kortare också! Själv har jag inte klippt mig på 1½ år (jag skojar inte) och mitt hår brukar vara lite längre än till axlarna men är nu superlångt (har aldrig haft det så långt) och jag vet inte heller vad jag ska göra, det blir som du säger svårare ju längre det blir..

2006-06-17 @ 16:18:32
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: Nadia

Jag tycker du är jättefin i långt hår men å andra sidan kan kort hår också vara snyggt. Själv har jag lockigt hår och passar bäst i långt men har alltid drömt om att klippa mig kort.

2006-06-17 @ 21:00:24
Postat av: barajagjohanna

Cicci>> Det är ju just det att ju längre det blir, desto svårare blir det att klippa... gah! Får väl fråga frisören vad hon tycker och göra ett snabbt beslut där.

Nadia>> Tack. Letar efter någon kortare frisyr som är snygg. Kravet är att jag ska kunna sätta upp det.

2006-06-18 @ 02:23:36
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Fred

Eftersom det är så varmt så är det skönt att få det lite kortare... Så att man ändå kan sätta upp det typ... du kan välja mellan lite uppklippt så det blir lättare och har lite liv? Hade själv midjelångt hår tills för 6 år sedan. Klippte det och livet blev enklare...

2006-06-18 @ 12:34:09
URL: http://www.lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: Fred

Lycka till skulle det vara! tips på bra och billig frisör i Sthlm: Sjöstadssalongen i Hammarby Sjöstad (tvärbanan HP Sickla kaj), klippning under 300kr och har aldrig varit så nöjd!

2006-06-18 @ 12:35:45
URL: http://www.lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Fred>> Ja, i värmen och på sommaren är det skönt med en kortare frisyr, men att kunna sätta upp det är ett måste. Aha, Hammarby Sjöstad och Sickla känner jag till, men dessvärre bor jag tre timmar därifrån... ;)

2006-06-18 @ 13:45:31
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Stefan

Om du "klipper upp" håret och fixar mer “layers” (olika längder) så får du ett lättare och mer lättarbetat hår och kan samtidigt behålla längden.

2006-06-19 @ 06:09:26
URL: http://nightoholic.blogspot.com/
Postat av: barajagjohanna

Stefan>> Jaa, kanske det... får fråga frissan imorn... :)

2006-06-19 @ 09:48:08
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback