Hej, storstad

Jag alskar storstader pa grund av alla manniskor och den anonymitet man kan kanna, lika mycket som jag avskyr storstader pa grund av exakt samma anledningar. Men det ar spannande med alla dessa manniskor som finns overallt, hur olika sorters manniskor det finns med olika nationaliteter, utseenden, stilar och liv. Det ar roligt hur det ar liv och rorelse pa en restaurang sent en onsdagskvall. I en sadan har stor stad spelar det liksom ingen roll vilken dag eller vilken tid det ar. Folk gor saker. Jag har nagon sorts romantisk bild av att aka och till en storstad och bara strosa runt, insupa atmosfaren och bara sitta pa ett cafe och skriva eftersom jag skulle fa sa mycket inspiration... Men det har aldrig fungerat hittills - det ar nog lite for mycket.

Idag har vi hunnit med mer shopping pa alskade Bershka och Topshop pa Oxford Street, asiatisk mat bakom Oxford Street, besok i mysiga Camden och omtalade Camden Market, langfika i Islington, internetcafesurfande och om en stund ska vi ata middag pa en mexikansk restaurang har i Bayswater.

Vi har bada varit sjuka innan vi akte hit och var val inte hundra procent friska nar vi kom hit heller. Imorse vaknade vi bada med halsont. Dessutom har vi ont i fotter och ben och kanner oss extremt mora i kropp och hjarna. Det ar skont att vi ar pa samma niva. Hur tusan orkar folk ga ut och festa efter intensiva storstadsdagar? Obegripligt...

Kommentarer
Postat av: lisa

hej johanna, ville bara att du ska veta att du är en av de finaste människorna som finns. jag är så glad att du finns i mitt liv! tack för att du köpte den där fina tröjan i london:) lisa är glaaad!
PUSS!

Postat av: Ida

Låter som att ni har det supermysigt juh.. :) Men stackare som är sjuka så fort ni är där :P Började faktiskt skratta (förlåt), men det är bara så komiskt! Pusspuss (och så måste jag bara få hålla med i lisas inlägg, du är absolut en av dom finaste!!!!)

2008-04-18 @ 00:27:15
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: Therese

Låter som om ni har det mysigt. Våfflorna i förra inlägget såg inte dumma ut. Jag trivs egentligen också i större städer där det finns så många olika människor , alltid händer något , folkmyllret och utbudet av allt är enormt. Fast nu bor jag i en mindre stad och det känns väl så där ibland för visst saknar jag tempot och folklivet i Madrid. Men visst kan man festa efter en storstadsdag , inga problem;)

2008-04-18 @ 01:07:50
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: Sara

Nä, storstäder kan knÄcka den bästa... När jag var i Tokyo i januari somnade jag halvtio på hotellet på kvällarna, trött av alla intryck.. Och av alla mil man går!

2008-04-18 @ 08:56:35
URL: http://frenchcreme.blogspot.com/
Postat av: barajagjohanna

lisa och Ida: Sluta fjäska. ;) (Jag menar egentligen detsamma till er... två av de finaste!)

Therese: Uppsala är ju egentligen inte en mindre stad (om vi tänker Sverige), men jag förstår vad du menar. Jämför man med London, Paris och Madrid så är det ju väldigt litet.

Sara: Skojar du! Ljudnivån är så hög, det nästan susar i öronen nu när jag är på hemmaplan igen...

2008-04-20 @ 00:05:50
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Nej visst om man tänker Sverige är ju inte Uppsala en mindre stad men den går ju inte att jämföra med europeiska storstäder som London , Paris och Madrid eller ens Stockholm. Så tycker jag att Uppsalas centrum är minimalt , det finns svenska städer som är mindre än Uppsala som har både större och roligare centrum. Fast jag ska inte klaga för mycket , Uppsala är ganska mysigt och tröttnar man ligger Stockholm inte långt bort.

2008-04-21 @ 00:13:33
URL: http://iutlandet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback