"Min plattång är död!"

En plattång slutade plötsligt att fungera tidigt imorse. Det var i en lägenhet i Falun som ägaren Johanna upptäckte det. Den röda strömlampan i plattången började inte lysa och det spelade ingen roll vilket uttag hon testade i.
- Herre min skapare, min plattång är död! säger Johanna.


Johanna använder sin plattång nästan varje dag.
- När jag har sovit på håret är det högst troligt att någon hårslinga står rakt ut och det går inte att få det att se bra utan min plattång, menar hon.
Men nu får alltså Johanna klara sig några dagar utan plattång. Det kommer säkert gå, hävdar hon, men tycker att det känns lite jobbigt. Hon frågar sig vad hon gör om hon känner att luggen är i behov plattning, eller vad hon ska göra om håret efter en natts sömn står åt alla håll.
Kan du inte använda en hårfön?
- En hårfön är inte optimal och formar inte alls håret som en plattång kan göra, säger Johanna.
Hon tillägger att hon hade kunnat locka sitt hår om det var så att hon kunde använda sin locktång. Men det stora problemet är att hon inte vet hur man gör. Hon har testat, men säger att hon bara ser rolig ut.
På tisdag planerar Johanna en liten shoppingrunda och hon efterlyser nu tips på någon bra plattång.
- Jag ska inte ha något billigt skit. Med tanke på att jag använder den jämt, lär den vara bra och inte slita alltför mycket på det stackars håret, säger Johanna.
Johanna skrattar, men hennes kompis Lisa är chockad.
- Johannas skratt är bara tecken på djup sorg. Jag undrar om det finns någon grupp för anonyma plattångeister, säger hon.

Kommentarer
Postat av: Mie

HAHAHA!

men fy fan vad jobbigt, använder också min plattång dagligen och den är skit bra. Men vet inte vad den heter :/ men sliter inte alls på håret. eum :/ men om du ska ha en riktigt bra, så snacka med din frisör, de brukar kunna beställa hem de dem använder. Min mamma har en som hon har köpt från frisören, och den är verkligen skit bra!

Postat av: barajagjohanna

Mie: Min frisör brukar prata om deras braiga plattänger och egentligen vill jag ha en sån. Visst är jag beredd att lägga ner lite pengar eftersom jag vill ha en bra, men jag tror deras kostar ett och fem och det är ju i högsta laget... Äsch, får kika!

2008-01-19 @ 17:49:48
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Sandra

Hahahaha, vad du är sjuuuuk Johanna, sjuuuuk! Haha, men rolig :D!

2008-01-19 @ 18:07:36
URL: http://yourghost.blogg.se
Postat av: Helene

Ja du vilket problem!!!
Jag brukar låna Amandas plattång. Det är en röd OBH nordica. Den är jätte bra! Läste även en test i Amelia för några nr sedan och den som fick bäst kritik var en "Vidal Sasson". Vet att jag såg den på Åhlens på kuplen innan jul i alla fall.
Lycka till!

2008-01-19 @ 21:06:43
URL: http://heleneeriksson.blogg.se
Postat av: Ida

Hahaha! Du är ju stöööörd! Men schyst nyhetsartikel här tycker jag :P Min plattång är toppen, har inte du provat den nån gång tom kanske? Annars har som Helene skrivit ovan OBH bra grejor för håret. Puss på dej darling!

2008-01-19 @ 21:26:30
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Sandra: Hehehe.

Helene: Dagens i-landsproblem. ;) Tack för tipset. Ska nog fråga frisören och därefter kolla alternativ.

Ida: Och det bjuder jag på! Den jag har (hade?) är OBH Nordica. Den funkar, men jag har testat bättre. Vill ha min frisörs plattång...

2008-01-19 @ 21:36:15
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Självaste Pesan

Välkommen till en ny tävling om ett smycke från Kyss Johanna. Vinnaren väljer själv ut ett smycke ur kollektionen, till ett värde av Max 500:-

2008-01-20 @ 15:16:40
URL: http://prinsipesans.blogg.se
Postat av: David

Det är inte så att du dagligen lindar upp kabeln runt plattången? I så fall kan det vara så "enkelt" att kabeln har brustit, och att det räcker att byta kabeln.

...fast det är ju ett ypperligt läge att byta till fristyrplattång! :)

2008-01-20 @ 16:06:29
Postat av: barajagjohanna

David: Jo, flera hjärnor har redan berättat det för mig, d.v.s. den manliga delen av familjen som tror att de är experter på kablar. Möjligt att det räcker att byta kabeln, men jag har ingen lust, jag vill ändå ha en ny plattång. :)

2008-01-20 @ 19:17:56
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Maria

Jag har en superbra plattång, GA.MA. Italy Professional heter den och är köpt hos min frisör...

2008-01-21 @ 21:58:47
URL: http://carlstrand.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback