Lycka är inte bara en grön såskastrull...

image1074Snabbleverans från Favoritsaker.se - och vilka favoritsaker sedan! Ingen reklam-skylten sitter som en smäck på dörren, potatishandskarna hänger skitsnyggt ovanför diskhon och döskallepepparkaksformen väntar på att få bli använd i något sorts bak. Och det viktigaste: kakeldekoren kommer bli jättebra. Har beställt hem så det ska räcka till allt kakel i köket. I början av nästa vecka bör ni få se mitt "nya" kök!

När jag kom hem ikväll blev lyckan över köket ännu större. Först och främst flyttade jag på mikron så att jag plötsligt har mycket större bänkyta (varför har jag inte gjort detta tidigare?). Dessutom fungerade plötsligt fläkten och dess lampa, som har varit trasig i ett par månader. Fantastiskt!

(Psst, med beställningen fick man två hjärtformade klubbor på köpet!)


Kommentarer
Postat av: Therese

Kul sida , blev lite sugen på kakeldekor. För mitt kök är inte så himla kul , vanligt , tråkigt vitt kakel. Ska avvakta tills jag fått se ditt kök. Dum fråga kanske men vad är en potatishandske??

Postat av: barajagjohanna

Therese: Med potatishandsken slipper du använda en svamp när du borstar potatisen, du borstar den bara... i händerna, liksom! Mycket roligare. Och lättare, framförallt.

2008-05-10 @ 01:28:00
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Ida

Vilken rolig sida!! Varför visade du den?? Jag älskar att beställa saker på nätet juh.. :P

2008-05-10 @ 21:55:13
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Ida: I know. Den är LIVSFARLIG! Förlåt. ;)

2008-05-10 @ 23:20:45
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback