Tillbaka i verkligheten.

Vilka sköna dagar i Östersund! Jag är imponerad över hur mysig staden är. Mysig gågata. Som en liten, liten stad men ändå precis allt man behöver och lite till. Och vilken fantastiskt vacker utsikt man har över Storsjön och de snöklädda bergstopparna i bakgrunden, samtidigt som det nästan är sommarvärme ute. Wow.


Oplanerat festande, planerat festande, förfest, efterfest, onyttig mat, fika, mycket skratt, regn, sol, kyla, värme och väldigt intensivt. Så har det varit. Det var längesedan jag kunde koppla bort allt var studier heter så pass länge. Så skönt!

Bilden beskriver egentligen våra dagar ganska så väl...

Nu är min "turné" avslutad. Jag är trött och det onda i halsen och mitt varma huvud säger att jag kanske håller på att bli sjuk. Det har jag inte tid med. Dags att ta hand om mig själv ikväll, tror jag bestämt.


Kommentarer
Postat av: Camilla

De där gillar vi. Härlig bild och ser ut att beskriva perfekt. Krya på dig. Psst, jag uppdaterar senare ikväll. Så seg på de där =) Väntar på lite bilder osv.

Postat av: barajagjohanna

Camilla: Tack, jag ska göra mitt bästa för att inget ska bryta ut, dumma halsont!

2008-05-25 @ 23:31:19
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag ska till Östersund för första gången i sommar, och jag har ingen bild av den staden, men det verkar vara en mysig stad.

2008-05-26 @ 13:58:11
URL: http://frenchcreme.blogspot.com/
Postat av: barajagjohanna

Sara: Det är jättemysigt. När jag anlände med tåget tyckte jag att det såg grått och trist ut, men när jag fick se mer tyckte jag verkligen det var mysigt.

2008-05-26 @ 14:06:46
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback