Carola, Carola, Carola...

Ur "Malou möter" tidigare ikväll...

Malou: Hur känns det nu inför den 20 maj?
Carola: Åh, det känns fantastiskt att få vara med igen! (Bla, bla, bla.) Den här gången skulle det vara roligt att komma lite bättre än trea som kom sist. (Bla, bla, bla.)
Malou: Lycka till då, den 20 maj!
Carola: Tack! Och jag har namnsdag den dagen också, det är lite kul!

Jag kanske är fånig, men jag blir faktiskt irriterad. Är det ingen som har förstått att vi först måste kvala i semifinalen den 18 maj? Det är inte ens säkert att vi kommer till finalen i Eurovision Song Contest den 20:e. Nu tror jag visserligen att vi gör det, men det är ju inget vi kan räkna med. Rätt ska vara rätt, så nu får alla inse att Eurovision för vår del handlar om semifinal den 18 maj, sedan får vi se om vi är med den 20:e.

Carola är en fantastisk sångerska, men kan hon inte bara vara tyst och strunta i att uttala sig? Man blir ju nervös av att lyssna på henne. Hennes försök att förklara alla skriverier om hennes syn på homosexualitet blev bara pinsamt. Hon har inga problem med de som "valt" en annan sexuell läggning sa hon. Valt? Tror hon att man väljer att vara homosexuell? Åh, herregud, jag orkar inte skriva mer.

Kommentarer
Postat av: Linnnn

Jag håller helt o hållet med dig. O ovanpå allt så är ju människan pinsam, så som hon framhäver sig själv. That's my opinion. Hjärncellerna måste ha kommit i kläm när hon stramade upp ansiktet så kraftigt.. :P

Postat av: IdaHoo

Haha :) Håller helt med ovan, klockrent sagt! *asg*

2006-04-26 @ 11:00:06
Postat av: Therese

Oj det dä hade jag aldrig orkat se. Har svårt för Malou också. hur som helst så satt jag här och väntade på att gas till varmvattnet skulle komma och passade på att fixa länkar. Du är länkad nu som Johanna (har mina länkar tjustigt i bokstavsorning) Så hittar jag snabbare hit och förhoppningsvis hittar en och annan hit via min sida också

2006-04-26 @ 13:35:18
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: Therese

Nu när du åker till Paris kan du väl kolla om café 2 moulins fortfarande finns kvar. När jag skrev om filmen Amelie på min blogg skrev en som bodde i Paris att det caféet hade sålt och skulle stängas och någon annan verksamhet skulle öppna där istället. Hoppas hon hade fel. Jag har iallafall druckit en öl där

2006-04-26 @ 15:02:35
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: Anna

Carola är bara för mycket. Skulle inte ha klarat av att sett den där intervju. Jag berundrar dig att du orkade :) När de intervjuade Carola precis efter att hon vunnit i Globen så visste hon ju inte att hon skulle vara med i kvaltävlingen. Som sagt hjärncellerna har nog kommit i kläm.

Ha det.

2006-04-26 @ 15:47:39
URL: http://www.majsanna.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Åh, vad jag blir glad av att se så mycket kommentarer när jag kommer hem från jobbet! :)

Linn>> Haha. Undrar om det inte slog lite slint ännu tidigare.

Ida>> Ellerhur!

Therese>> Vad roligt att du har länkat till mig! Självklart ska jag kolla om Café les 2 Moulins finns kvar, men vad tusan, det borde det väl vara?! Det var kvar i december i alla fall, då var jag senast där. Vore skumt om de la ner, då cafét är jättepoppis. Jag har också druckit en, eller nej, två, öl där. Med popcorn. :)

Anna>> Jag såg faktiskt bara de sista 25 minutrarna av programmet, men skulle gärna sett mer, då jag tycker att det är ganska intressant... Jag vet, jag såg den där direktsända intervjun på SVT24 när hon inte visste att hon skulle kvala. Herregud säger jag bara!

2006-04-26 @ 18:18:53
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback