Så blir mitt 2007

Becka utmanade mig (och alla andra) att göra en genompositiv kalender över drömåret 2007. Världens roligaste idé. Så, såhär kommer mitt kommande år att bli:

JANUARI
Året börjar med att min chef kommer och säger att min 75 procentiga tillsvidaretjänst görs om till 100 procent. 23-årsdagen i mitten av månaden blir oförglömlig, då alla vänner från alla håll kommer till Falun. Jag bjuder till fest, vilken blir fantastisk lyckad. Inte en granne klagar på glada och höga skrik och skrålande musik.

FEBRUARI
Jag blir bjuden på en vecka i franska Alperna för att få åka lite bräda innan jag ska opereras. Det blir en härlig vecka med sol, pudersnö, party och självklart följer alla snowboardåkande vänner med. Månaden avslutas med operation i Linköping. Det blir inte ett dugg läskigt, allt går jättebra och jag har varken ont eller är trött eller drogad. Lars Winnerbäck råkar befinna sig i sin hemstad (Linköping) och kommer till sjukhuset och sjunger och spelar gitarr för mig.

MARS
Eftersom jag är så pigg under sjukskrivningen har jag massor av motivation, så jag pluggar upp tio ämnen till MVG och höjer mitt betyg i topp och kan därmed komma in på alla utbildningar. Dessutom är det Melodifestivalfinal och min schlagertokiga Stockholmskompis tar sitt pick och pack och fixar alla schlagerkompisar till min lägenhet där vi har schlagerparty med färgglada drinkar.

APRIL
Jag hinner läsa massor av böcker och har inspiration till att skriva. Tidningar vill ha mina artiklar och reportage och jag kan smått börja frilansa. Bellemare gör det avgörande målet i den avgörande matchen och Leksand vinner kvalserien och går upp till elitseriespel kommande säsong.

MAJ
Läketiden efter operationen går fort! I maj får jag börja jobba, heltid med en gång, ingen idé att spara på krutet. Min kompis som varit på resande fot kommer också tillbaka till jobbet och jag trivs med att jobba. Dessutom har jag fått världens löneökning, så jag kan börja spara massor av pengar varje månad!

JUNI
Förutom att sommaren börjar varm och härlig, att jag trivs med livet och att jag är glad att jobba, så firar jag midsommar i Dalarna för första gången i mitt liv, med riktigt trevligt sällskap dessutom. Dessutom har Lars Winnerbäck plötsligt bestämt sig för att dra på en kort sommarturné. Han gästar Dalarna och jag är givetvis på plats.

JULI
En själsfrände dyker upp framför mig som från en klar himmel, och åker med mig på en tågluff i Frankrike hela månaden. Kanske är det fler som följer med. Jag har min första (väl)betalda semester och har världens äventyr i Frankrikes byar, storstäder och på rivieran.

AUGUSTI
Något fantastiskt händer. Antingen kommer jag in på journalistprogrammet i Sundsvall alternativt Kreativt skrivande i Gävle och är jättesugen på att plugga, eller också får jag ett toppenjobb i en kul stad, eller så drar jag utomlands. Flyttar gör jag i alla fall, träffar massor av bra människor och jag trivs som fisken i vattnet.

SEPTEMBER
Jag utvecklas och känner att det jag gör är rätt för mig. Jag har kommit tillbaka helt och hållet efter operationen och har börjat ett hälsosamt liv med yoga och aerobics. Elitserien kommer igång och Leksand spelar precis som förr i tiden - helt fantastiskt, sjukt bra.

OKTOBER
Det blir en vacker höst med sol och massor av färger. Jag kommer på precis vad jag vill göra kommande termin och självklart kommer jag att lyckas med det. I oktober dyker även kärleken upp mitt framför ögonen på mig och jag är superförälskad.

NOVEMBER
Jag uppmärksammas då min operation gått så bra och då jag återhämtat mig så fort, och får en resa till varmare breddgrader en månad för att koppla av. För fyra personer. Helt gratis. Detta fungerar givetvis med mitt jobb/studier.

DECEMBER
All snö kommer lagom till första advent och för första gången på många år ser jag fram emot julen, vilken kommer att bli väldigt annorlunda mot tidigare år, men mycket, mycket minnesvärd...

Kommentarer
Postat av: Stina

Snor den =)

Postat av: becka

Åh vad kul det var att läsa din! Vilket underbart år vi båda ska få:-) Kul också att min lilla idé går vidare som en stafett- bloggvärlden är en inspirerande värld;-)Vi får uppdatera om ett år allihop och se om någon av våra drömmar slog in...

2006-12-21 @ 17:23:38
URL: http://www.bollenarrund-becka.blogspot.com
Postat av: Camilla

Hoppas verkligen 2007, blir precis som du skrivit ner. ;J

2006-12-21 @ 18:07:10
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Stina: Gör det!

becka: Ellerhur! Vääärldens bästa år.

Camilla: Jag undrar om NÅGOT slår in för mig...

2006-12-21 @ 18:26:24
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Camilla

Man kan alltid hoppas.

2006-12-21 @ 18:28:27
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Camilla: Absolut, nu var jag nog lite väl negativ, för självklart finns det saker som mycket väl kan hända. Andra är kanske lite mer orealistiska, men vem vet, Lasse kanske kommer och spelar för mig på sjukhuset... ;)

2006-12-21 @ 19:21:00
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Ida

Haha! Jävlar i helvete vilket underbart fantastiskt år du får darling! Det är du verkligen värd;) Jag ska oxå fixa ett sånt där toppenår:) Iiih:) Puss på si

2006-12-23 @ 12:57:37
URL: http://hallonglasvinge
Postat av: barajagjohanna

Ida: Hihi, ellerhur, visst är det fantastiskt? Jag ser såååå mycket fram emot det. ;) Fixa ett toppenår du med, så har vi ett toppenår ihop. Puss

2006-12-23 @ 16:15:29
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback