En dag i mina gyllene skor

32676-160Äntligen hittade jag ju ett par guldskor som passade trots smala och korta fötter. Men mina fantastiska guldskor har efter bara en dag blivit dålig i sulan. Ni ser på bilden nedan. Det kanske inte är så mycket, men så pass mycket att sulan släpar lite i marken är det och så ska det väl inte bli? Efter en dag - neej. Så nu måste jag krångla med att gå tillbaka till skoaffären och berätta vad som har hänt efter en dag och hoppas på att det finns ett par andra 36:or jag kan få. (Åh, jag tycker inte om att gå tillbaka och klaga!) Finns det inte det så blir jag förtvivlad, för som jag har letat! Kanske kan jag i så fall begära att få lite pengar tillbaka för kvalitén och försöka fixa det själv bäst jag kan? Hrm.


 

(Klicka för större format.) Är det mina fötter det är fel på eller? Hur lyckas skorna bli sådär efter en dag, då jag ändå bara har suttit stilla framför datorn på jobbet mest hela dagen.

Kommentarer
Postat av: Mikky

VA söta skor!
Men vad konstigt att dom har gått sönder när du bara har använd dom en gång ;(
synd

Postat av: Cicci

Jättesöta! Det är klart att det är kvaliten som är dålig. Det är alltid jobbigt att gå tillbaka och klaga, men konsumenten har ju typ alltid rätt iaf :)!

2006-06-12 @ 20:23:58
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: barajagjohanna

Mikky>> Tack! Och jaa, jättesynd...

Cicci>> Visst är de. Jag fick "nöja mig" med dem när guldskorna på Indiska var slut. ;) Ja, jag får gå dit med inställningen att JAG HAR RÄTT.

2006-06-12 @ 21:15:34
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Evelina

Jätte söta!

2006-06-12 @ 22:35:51
URL: http://Linaevelina.blogg.se
Postat av: Nadia

söta skor, måste passa på att säga att du tar väldigt fina bilder, tycker du om att fotografera och vad har du för kamera? Det blev två frågor på en gång men jag är lite nyfiken!

2006-06-13 @ 21:06:33
URL: http://bergochdalar.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Evelina>> Jag vet. ;)

Nadia>> Tack, vad snällt! Ja, jag älskar att fotografera och experimentera. Har en enkel Nikon Coolpix 4600 som har lägger upp bilderna från här. Annars gillar jag systemkameran (Nikon F65), men därifrån kan man ju inte lägga in bilder här tyvärr.

2006-06-13 @ 21:15:38
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback