Glöm inte torkskåpet för tusan

32676-363I tvättstugor finns det ju tusen påminnelser om att bygelbehåar INTE får läggas direkt i maskinen, att man MÅSTE komma ihåg tvättpåse till bygelbehåar, att man ska rengöra filtret till tumlaren efter VARJE tumling, att man absolut inte får glömma att moppa golvet och herregud, tänk om man glömmer att flytta på sin "tvättplupp"! Katastrof!

Men VARFÖR har ingen kommit på att sätta upp en påminnelse om att komma ihåg att sätta på torkskåpet?! Det undrar jag. Nu är det andra gången i rad jag glömmer detta och när jag då kommer ner och ska hämta min torra tvätt nästan mitt i natten är inte tvätten torr, utan fortfarande näst intill dyngsur. Det är ganska otrevligt, och det slutar med att hela lägenheten ofrivilligt får leka torkskåp i många timmar framöver.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Gaah, finns inget värre när sådant händer. Tur i oturen att du kanske inte hade stått där med 5 maskiner. Här har vi inte det problemet, utan ett annat. De tar tvättiderna från en, lr låter deras kläder hänga förlänge, så när det är vår tur att hänga upp efter en tvätt - står vi där utan ett rum. Kommer tyvärr inte in för att slänga ut deras kläder heller, pga alla har personliga lås på dörrarna.

Postat av: barajagjohanna

Camilla>> Nej, och inte lär jag mig. Det är andra gången i rad nu. Gah! Jag stod inte där med fem maskiner, men tre är ganska mycket det också... :) Det låter ju inte så roligt med era tvättider...

2006-10-07 @ 15:24:40
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cicci

Nej vad jobbigt!!! Här hos mig är tvättsystemet helt värdelöst. Man får bara bok en tid i taget eftersom man bara får en sån där markering. Och varje tid är tre timmar. Vilket innebär att det är max den första tvätten som hinner torka, resten får hänga i längenheten i hundra år innan det torkar!! Maah, vad det gör att det blir ännu jobbigare att tvätta.

2006-10-07 @ 18:47:19
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: barajagjohanna

Cicci> Jättejobbigt. Kläderna hänger fortfarande här. Speciellt de tjocka tröjorna är fortfarande blöta, efter snart 22 timmar. I min tvättstuga kan vi också bara boka en tid per månad, eftersom vi har ett "lås", eller vad man ska kalla det. Men det var värre i min lägenhet i Uppsala, där hade man två månader uppe i taget och fick boka två gånger per månad, vilket folk verkligen gjorde. Man var tvungen att vara ute minst en månad i förväg om man skulle ha en tid. Phu!

2006-10-07 @ 20:51:54
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback